Вижте кой е българинът, който уби с мерцедеса си красивата украинска ексдепутатка!

0
1355

Хърватските медии публикуват подробности около фаталната катастрофа, при която в „Мерцедес“ с българска регистрация, управляван от 38-годишен българин, загина 36-годишната красива ексдепутатка от Украйна Ирина Бережная. Според местните източници по неизвестни засега причини немската кола излита от шосето и се забива с крайпътен стълб. Според хърватите българинът издъхва на място, а Ирина е жива още половин час.

Хърватските медии публикуват и името на гражданина на България, който е шофирал автомобила. Това е 38-годишният Петър Илиев Петров. Мъжът посочва, че работи в „компания от енергийния отрасъл“ в София. Но не е изключено да е бил само шофьор на бившата депутатка, пише пик.

Припомняме, че бившият депутат от Върховната рада Ирина Бережная загина при катастрофа в Хърватия на 5 август към 1,30 през нощта. 36-годишната жена пътувала до шофьора, българин, който управлявал „Мерцедес“ с българска регистрация. По неизвестни засега причини немската кола излита от шосето и се забива в електрически стълб. При зверския удар младата украинка и българинът загиват на място. 8-годишната дъщеря на Ирина Бережная оцелява по чудо и е откарана в болницата в град Задар.

Ирина Бережная – е депутат във Върховната Рада на Украйна в два мандата – 2007-2012 г. и 2012-2014 г. Член е на фракцията на Партията на регионите и е била в състава на комитета на Радата по въпросите на правосъдието.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук