Вижте колко струва любовта между Даниел Петканов и Александра! Няма да повярвате за колко продават чувствата си!

0
1319

Тъй като тази година сезонът на ВИП Брадър е под мотото на любовта, а вътре искри само омраза и се леят чутовни скандали, продуцентите решиха да си спасяват идеята.

Мариана Попова ги изненада неприятно, като в последния момент отказа да влезе с Плачков и да демонстрират чувствата си, като даже се оженят в предаването. Тупарев и компания разчитаха поне на Цуни да се развихри и да сваля мацките наред, но той се ограничи с Мара Отварачката и когато тя не му даде особени аванси, оклюма. А любовта в Къщата се превърна в пълен мираж, заменена от капризи,  сълзи и словесни битки.

От кухнята издадоха, че Даниел Петканов и бившата му половинка Александра Богданска са били привикани тайно в изповедалнята и с тях е сключена сделка.

Предложени са им общо 200 хиляди лева хонорар да се влюбят отново и да прокарат светлата нишка в иначе мрачния и тегав сезон. Двамата веднага се съгласили. Колко му е да плюеш на принципите си и съвестта си, когато насреща ти приятно шумолят банкноти?

Затова и на зрителите звучат малко изкуствено ласките и непрекъснатите целувки между двамата. То бива любов, бива преоткриване, но манджата тотално се пресоли.

Цуни издаде поредното гадже на Богданска, но Дани я разпита и й повярва, че е невинна. Тя призна с колко мъже е била и се оправда – но тогава бяхме разделени с теб, не се брои. Петканов се съгласи, че не се брои. Бях объркана и наранена – издума тя. Той я разцелува пламенно.

При положение,  че двамата се разделиха с луд скандал. Че той изхвърли багажа й на улицата и пусна клипчето с  позорното й изгонване. Че тя прие нещата много зле, изпадна в нервна криза и влезе в болница да се лекува, изглежда адски нелогично да му прости всички унижения и да му повярва отново. Човек, който веднъж ти е отмъстил зловещо, няма как да се промени и ще го направи пак. И тя много добре го знае.

Петканов също знае, че жена, която веднъж го накичила с рога, има вероятност пак да го стори. Освен това наяве излязоха още нейни връзки.

Някак странно той погреба цялата си ревност и заприлича на кротко наивно момче, вярващо в любовта. Същото това момче, което с разкривено от гняв лице изложи любимата си пред цяла България. Тогава обясни, че я мрази, а сега е влюбен като първокласник.

Случват се и такива неща, но да се случат в шоу, намирисват на постановка. А постановката си има цена. Явно прекалено голяма, за да преглътнат егото и обидата.

Старата нова двойка прекалено се гушка и целува и видимо преиграва.

Ще им повярваме, ако ги видим заедно след предаването.

Но това едва ли ще се случи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук