Вижте най-красивото дете на 21 век! (ВИДЕО)

0
2032

Кристина Пименова завладява модния подиум и интернет съвсем мъничка. Момичето, родено на 27 декември 2005 година в Москва, е обявено за най-красивото дете на 21 век.

Във видеото долу- вижте най-красивите рускини в социалната мрежа „Инстаграм“, на които Кристина отстъпва само на възраст

Има близо два милиона последователи в „Инстаграм“, а вероятно ще спечели още толкова с големите си синьо-сиви очи и кадифените си руски коси.

Вече 11-годишната московчанка има зад гърба си солиден опит – включително и корица на детския „Вог“.

Момичето е взело красотата на родителите си. Баща й е футболистът Руслан Пименов. Майка й е моделът Гликерия Широкова. Има и по-голяма сестра Наталия.

Малко след появата на Кристина на бял свят семейството ѝ се мести в Москва от Париж.

Шест години по-късно невръстното дете вече участва в ревюта, кампании и фотосесии за едни от най-големите световни модни марки като „Прада“, „Бърбъри“ и „Бенетон“. Успех, с който не могат да се похвалят доста по-големи и улегнали професионални модели.

Майката на Кристина е и неин мениджър. Гликерия постоянно публикува снимки на своята малка дъщеря, които срещат разнородни и противоречиви реакции от страна на потребителите. Включително и дали показването на красивото дете в по-голи рокли не е пошло.

Видео вижте тук:

http://www.vbox7.com/play:a4fa4952b4

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук