Вижте най-позьорското кардио! Шефката на силиконките върти педали в Колумбия по бельо (СНИМКА)

0
1650

Мариана в момента се намира там заради моден конкурс.

Как се прави позьорско фото на кардио упражнения във фитнес зала успешно ни показа шефката на конкурсите Мис Силикон Мариана Маринова, пише HotArena. Моделката публикува снимка как тренира във фитнес зала в Колумбия.

Мариана в момента се намира там заради моден конкурс. От фотото става ясно, че в Колумбия е голяма жега, а денят на Маринова започва с въртене на педали на колело. Но това е само привидно. Силиконка номер 1 се е щракнала така само за да изглежда, че поддържа тялото си с фитнес. От позьорщината се е получила комична гледка.

Първо, тя е боса, а никой не тренира бос. Оскъдният бански който е облякла би трябва да разкрие секси фигурата й. Обаче се е получило нещо не точно така. Маринова спешно има нужда да свали излишни мазнини около задника си.

Така че би било добре вместо само да се снима до велоергометъра, да го използва, хилят се онлайн потребителите. Само че, ако иска от тренировката й да има ефект, Маринова е добре да се снабди с истински тренировъчен екип. Тъй като с оскъдния бански изобщо няма да й е удобно на седалката на фитнес колелото.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук