Вижте последните предсказания на Джуна

0
1963

Джуна, която умира през 2015 година е велик лечител, астролог и мистик на нашето време. Тя е почетен академик на 129 академии в света и генерал-полковник от медицинската служба. Тя е и вицеканцлер на Международния университет на комплиментарната медицина, който принадлежи на Дипломатичната световна академия на ЮНЕСКО при ООН.

В едно от последните си интервюта пред руската телевизия РФ, тя чертае какво ще се случи в Русия и света през 2017 година.

Според нея през 2017 година, санкциите наложени на Русия от Запада ще отпаднат и положението в страната ще се подобри рязко.

Настоящата световна криза, убедена е Джуна, ни е дадена за урок, да ни отвори очите, че парите и материалните блага са преходни, а най-важното е духовността, честността и добротата.

Всеки, който живее в любов и прошка, който обърне очи навътре в себе си, който е благодарен на Бога – ще бъде добре.

Човек е сляп тук долу на Земята. Не осъзнава, че тук сме само за кратко и единственото, което е важно е да научим уроците си, категорична е тя. Нищо материално не можем да вземем със себе си, когато напуснем този свят, а само „духовния“ багаж, който сме натрупали през годините.

Най-важното, което трябва да направите в този момент е да се погрижите за Душата си! Ако човек живее в хармония със себе си и света, и е благодарен на Бога, то и материалните блага ще дойдат от само себе си.

Не може да има сближиване между САЩ и Русия през следващите години. В САЩ живота е силно материален, а Русия е духовна страна.

Няма и да има военен сблъсък между двете световни супер сили през идните години.

За Русия идват добри времена, категорична е тя (между другото Джуна прогнозира разпадането на Съветския съюз, както и последващите събития в целия свят).

Всичко е в наши ръце, съдбата ни и какъв живот ще живеем – завършва Джуна – и най-важното всички отговори са вътре в нас, просто задайте правилните въпроси.

retro.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук