Вижте първи кадри след прострелването на фаталната Симона СНИМКИ 18+

0
8319

22-годишната Симона Тодорова е закъсняла за срещата си с Коста Николов – Миджурина, но не достатъчно. Собственикът на верига казина бе разстрелян преди седмица в Слънчев бряг, а убиецът рани тежко в главата и самата Симона.

Момичето е в болницата в Бургас, където лекарите се борят за живота й. Вчера тя бе изведена от медикаментозната кома, в която прекара последните дни, но състоянието й продължава да е критично, пише trafficnews.bg и публикува шокиращи снимки от първите секунди след покушението.

Във фаталната вечер Коста Николов чакал Симона с лимузината си пред комплекс „Сън вилидж“ в курорта. На задната седалка пътували мъж и жена, приятели на Миджурина. Четиримата имали резервация за вечеря в луксозен ресторант в комплекса.

Симона закъсняла около 20 минути, а Николов изчаквал отвън на аварийни. В това време килърът се приближил до автомобила и изпразнил пълнителя на пистолета си през отворения прозорец. В същото време се появила Симона, която станала свидетел на екзекуцията. Тя видяла мъжа, който стрелял по Коста и започнала да го моли, „Не, моля те, недей“. Тогава мъжът се обърнал и стрелял в главата й. Пронизал я е в областта на лявото слепоочие.

Момичето се свлякло в локва кръв  и загубило съзнание. „Ако килърът не беше видял, сега и ние щяхме да сме мъртви, категорични са мъжът и жената от задната седалка. Той успял да запази хладнокръвие и се обадил ан 112.

Убиецът, Михаил Станчев /37/ г., бе задържан няколко часа след убийството преди ГКПП Лесово. Той пътувал с колата си към границата, като в него са открити оръжието на престъплението и международния му паспорт. Пред съда, когато бе гледана мярката му за неотклонение, Станчев заяви, че е щял да се предаде на границата, но съдията не се смили към него и го остави в ареста.

Причината за жестоката драма е патологичната ревност, която Михаил изпитвал към Симона. Двамата имали краткотрайна връзка. Те се запознали в началото на сезона и започнали да излизат. След това обаче Симона започнала работа в казиното на Коста Николов и предизвикала интереса му. Месец по-късно се преместила в апартамента му в комплекс „Сън Вилидж“.  Младата дама обаче предпочела по-възрастния мъж, което Михаил не могъл да понесе.

Близки на хазартния бос не вярват, че мотивът за престъплението е ревност и смятат, че е поръчан от свои конкуренти. Коста е бил разведен отдавна, работел почтено и нямал проблеми с другите големи играчи в бизнеса с хазарт. На този етап обаче криминалистите работят основно по версията „убийство и опит за убийство от ревност“.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук