Виктория Бекъм почиства кожата си с плацента от овца. Вижте другите хитринки за красота на звездите

0
1050

Холивудските звезди от години са еталон за красота. Някой от тях се подлагат на операции, други обаче имат тайни, дори странни трикове, с които поддържат перфектен външен вид.

Един от най-необичайните трикове е този на Виктория Бекъм. Красавицата почиства лицето си с плацента от овца, за да бъде то чисто и гладно. Доказано е, че плацентата на бозайниците върши чудеса с човешката кожа – изчиства я и я изпъва. За тази необичайна процедура бившата Спайска плаща хиляди долари. За да поддържа ръцете си млади Бекъм ги маже вечер с богат на мазнини крем и спи с ръкавици за по-добър ефект.

Гуинет Полтроу е известна с прелестната си усмивка, която се грижи с олио или зехтин, вместо с вода за уста. Това е трикът на блондинката, за да се отърве от излишните микроби по зъбите. Има много дентални специалисти които твърдят, че тази практика не е особено полезна да се прави често, но това не отказва Полтроу.

Сандра Бълок също има странен трик за красота. Актрисата споделя в интервю, че гелът против хемороиди прави чудеса. Тя го използва за справяне с торбичките под очите си и твърди, че наистина действа много добре. Другата тайна на Бълок е крем срещу подсичане на бебе. Тя признава, че за да предотврати появата на торбички, тъмни кръгове под очите и фини бръчици ползва именно такъв бебешки крем, вечер преди да си легне.

Дженифър Лопес, която няколко пъти е обявявана за певицата с най-секси тяло на планетата, споделя, че използва олио от грейфрут. По този начин тя потиска апетита си и се храни по-малко. Специалистите са категорични, че ако човек го успее да потисне глада си за поне 15 минути на ден, може да отслабне значително и да промени хранителните си навици.

Кейт Хъдсън има изключително блестящ и равен тен на лицето, който предизвиква възхищението. За да е винаги с чиста и сияйна кожа, актрисата прави следното: един път в седмицата потапя лицето си в ледена вода или буквално в кубчета лед и стои така колко издържи.

Хитринката, с която си служи Катрин Зита-Джоунс, за да постигне една от най-красивите тъмни коси в Холивуд е домашния балсам, който използва. Тя си го приготвя от мед и бира и въпреки че мирише с дни на алкохол, тази маска е перфектна за постигане на здрава и силна коса, твърди актрисата.

Поглед назад във времето

Емблематичните красавиците от миналото също са имали своите хитринки за красота, по-различни от тези на съвременните знаменитости.

Мерилин Монро винаги слагала по пет различни нюанса червило и така устните й изглеждали плътни и сочни. Освен това си правела „разкрасителен шейк“ на лицето като разбърквала две сурови яйца в чаша горещо мляко..

Тайната за гладката кожа на София Лорен пък се крие в любовта й към маслиновото масло. Тя винаги прибавя няколко капки, когато си взима гореща вана и по този начин кожата й е безупречна и до днес.

Грета Гарбо пък винаги слагала вазелин върху клепачите и под очите си, след като приключвала със сенките. Така очите й били винаги сияйни, а гримът й издържал по-дълго време./труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук