Владимир Путин ПОБЕДИ САЩ и ОСВОБОДИ света от страшна ЗАПЛАХА! Страх и ярост тресат щатският генералитет!

0
1799

В своя редакционна статия, списание Форбс отбелязва, че вместо очаквания крах на Москва в сирийското „блато“, Владимир Путин е затвърдил позициите на Русия като велика сила не само в Близкия Изток, но и в целия свят.

И наистина, сирийската война, която САЩ и създадената от тях Ислямска държава поведоха срещу Русия, показа невероятната мощ на руското оръжие. Първи с неговата тайнствена сила се запознаха американските моряци от гордия есминец „Доналд Кук“, който имаше нахалството да нахлуе във водите на Черно море. Тогава един старичък руски СУ-24 с прикрепена към крилото си невзрачна кутийка, парализира цялата електроника на щатския самолетоносач, заедно с най-новата роботизирана система за управление на бойните действия „Иджис“.

Последва появата на противоракетните установки С-400 „Триумф“, които създадоха такъв купол над Сирия, че никакъв американски изтребител не можа и не посмя да проникне на територията, контролирана от руските Въздушно-космически сили.

Руските изтребители с помощта на Сирийската арабска армия, разгромиха само за броени месеци цялата многочислена и добре въоръжена войска на терористите от Ислямска държава. Те извършиха нещо немислимо. Разрушиха и изтриха от лицето на земята хиляди укрепени постове, складове за боеприпаси и краден нефт, фабрики за производство на оръжия…Унищожиха дори бетонираните подземни тунели и скривалища, където джихадистите и техните покровители от САЩ се надяваха основните сили на терористите да оцеляват при всяка бомбардировка и след това да продължават военните действия срещу Сирийските правителствени войски.

Но и това не беше всичко. Един ден светът бе разтърсен отнещо удивително. От някакви малки и невзрачни руски корабчета полетяха страшните крилати ракети „Калибър“, които поразяваха военни цели на хиляди километри разстояние с непозната досега точност.

Именно руските военни специалисти научиха сирийците да водят бой в тясно взаимодействие на пехотата с танковете и бронираните машини, за да се запази живата сила на сирийската армия. И да се повиши ефективността от настъпателните действия на правителствените войски. Именно това даде възможност да бъдат изтласкани окончателно джихадистите от Сирия и да бъдат натикани в пустинята. Още се помнят преките удари на мощни снаряди по руските танкове, които не успяваха да пробият бронята им.

Тази нагледна демонстрация на страховитите руски оръжия накара целия свят да търси и ползва руските оръжия. Турският президент Ердоган поиска да снабди държавата си с непробиваем противоракетен купол от установките С-400 „Триумф“. Сърбите също получиха и С-400 и руски бойни изтребители. Дори Саудитска Арабия тръгна да прави сделки с Владимир Путин за руските оръжия. Само нашите управляващи гузно мълчаха. Защото и ние можехме да получим от тези мощни оръжия. Вместо да даваме стотици милиони долари за отдавна овехтяла западна техника. Разбира се, ако не беше продажната политика на правителството „Борисов 3“, което предаде суверенитета на България в ръцете на Вашингтон и Брюксел. И по този начин лиши държавата ни не само от енергетика, но и от невероятните, модерни и проверени в боя, надеждни руски оръжейни системи.

И съвсем естествено в тази обстановка, дойдоха съобщения на много западни и арабски издания, че Русия е започнала строеж на голяма военна база в провинция Дейр ез Зор. Тя ще бъде съпоставима по военна мощ с авиобазата в Хмеймим. Тези индикации показват, че Русия трайно се е настанила не само в Сирия, но и в целия Близък Изток. Чрез възможностите на тази военна база, Русия окончателно прогонва САЩ от Сирия. И което е по-важно, няма да предостави на янките никакъв достъп до големите петролни полета в тази провинция, както и в цяла Сирия.

Нещо повече. Тази база е благоприятна възможност за Русия да си сътрудничи с властите в Ирак за съвместно ликвидиране на избягалите от Сирия джихадисти, които сега тормозят редица иракски провинции. По този начин пълното ликвидиране на американското отроче Ислямска държава в целия Близък изток е само въпрос на още малко време. Въпреки масираната военна помощ, която джихадистите получават от САЩ, за да могат със своите зверства да прогонват все повече мирни арабски жители в западноевропейските държави.

С други думи джихадизмът приближава с големи крачки към своя неизбежен край. И това става не на последно място заради факта, че руското Министерство на отбраната целенасочено и систематично разобличава двуличието на САЩ, които на думи декларират, че се борят с терористите. А на практика помагат с финанси, продоволствие, оръжие и обучение ислямските фанатици.

Накратко харизматичният руски лидер Владимир Путинпрогони САЩ от Сирия и стана новият стопанин на Близкия Изток. И заедно с това утвърди Русия като велика сила, без която нищо в света не може да бъде направено.

Хегемонията на САЩ отдавна вече е в миналото. Дано по-скоро се отървем от бившия хегемон и ние в България. И да влезем в съюз с нашите руски и славянски братя. Защото иначе коварният Запад ще ни унищожи.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук