ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ: ВСЕКИ БЪЛГАРИН ИМА ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ДА СИ ПЛАТИ СМЕТКИТЕ И КРЕДИТИТЕ! НЯМА ДА ИМА МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ТЕЗИ НЕЩА

1
2730

„Мораториум върху битовите плащания за времето на извънредното положение е пресилена манджа“, заяви финансовият министър Владислав Горанов и добави, че банките са търговски дружества и няма как държавата да се меси в техните отношения с техните клиенти, затова банките сами трябвало да си решат дали ще искат незабавно да им се платят всички задълженията по кредитите.

Българите са богати това се видя в последните няколко дни, когато всички масово се втурнаха да пълнят количките си в магазините, затова не трябва да си мислим, че не могат да си платят сметките или да си погасят кредитите. Все пак става въпрос за един месец, няма нужда от паника и стресове в това положение.

/News24sofia.eu

1 коментар

  1. Абе, умник, ти от къде знаеш, че всички сме богати? Не сме министри. Хората пълнят колички с последните си пари, защото ги уплашихте до смърт. А аз не съм пълнила количка. Едвам намерих препорат да си измия чиниите. А вие нали щяхте да снабдявате и да борите спекулата? Нали щяхте да помагате? Големите братя в Европа правят планове за помощи. Вие стискате парите, които ви дадоха за неясно какво. Да забранявате на хората да работят можете, но банките са неприкосновенни и не можете да им се бъркате. Защо на нас ни се бъркате, ние не сме ли независими?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук