Влюбените Гришо и Никол се държат за ръце

0
528

Появи се първото видео, което доказва за връзката между Григор Димитров и Никол Шерцингер. На него ясно се вижда как двамата се държат влюбено за ръце.

Гришо ще разчита на подкрепата на любимата си Никол Шерцингер на турнира в Акапулко (Мексико). Певицата за първи път седна на трибуните на негов мач в Бризбейн (Австралия) в началото на годината, когато Гришо се представи страхотно.

Сега двамата отново са заедно, а Димитров представи Никол на колеги по време на партито на играчите. Сред тях са Давид Федер, Кей Нишикори, Марин Чилич и други, а дамското присъствие се отчете с Виктория Азаренка и Доминика Цибулкова от по-известните. Прави впечатление липсата на Мария Шарапова, която е с контузия в рамото и отказа турнира в Акапулко.

Припомняме, че през миналата година Гришо и Маша пристигнаха заедно в мексиканския курорт и предизвикаха сериозен интерес сред местните медии.

Григор Димитров стартира срещу Денис Кудла (САЩ) на турнира в Акапулко, а при победа може да играе срещу победителя от мача между Доналд Йънг и Жил Мюлер.

Източник: blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук