ВНИМАНИЕ, МОМЧЕТА! Забравете вредната виагра! Още баба учи: Тази проста смес вдига самолета като изтребител с вертикално излитане!

0
2726

Нашите баби са знаели, че нищо не подобрява способностите на мъжете в леглото от тази напитка, която при това е в пъти по-евтина и от виагра, и от всички други възможни лекарства, пише македонският „Вечер“.

Според него гарантиращата стопроцентов успех македонска виагра, освен, че е абсолютно безвредна, излиза около пет денара (около 15 български стотинки). Всъщност, ако се направи в България с продукти от магазина, ще излезе малко по-скъпо, но пак ще е почти без пари. Ето и самата рецепта: Трябва да се вземат 30 грама изсушено червено грозде и да се измият добре.

То трябва да бъда сварено с 200 милилитра мляко. Когато се охлади напитката, се пие три пъти дневно, а с времето количеството на гроздето може да се увеличи до 50 грама, пише Блиц. Според македонските баби тази рецепта гарантира силна и трайна потенция само седмица след като напитката започне да се пие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук