Внимание: ПАРТИЗАНСКАТА ВОЙНА в България ЗАПОЧНА! Кой Подпали Крана пред НДК! Виж Тук:

0
1160

Кранът, който изгоря онази нощ е по-висок от иначе духовно високия български паметник „1 300 години България“. Но кранът е изкуствена конструкция на глобализма, и на големите световни финансови корпорации, предназначена да руши и срива държавността…

Обаче…бездушната метална конструкция,  онази нощ рухна под напора само на един коктейл Молотов, хвърлен от нечия родолюбива ръка. Така българският национализъм отговори на соросоидните слуги на глобализма и техните провокации с боядисването и оскверняването на съветски, руски, партизански и национални паметници.

Посланието е ясно: ЦРУ и Сорос сеят у нас бури! Затова ще жънат урагани. А на опитът им да насадят в България фашизоидния си глобализъм чрез грантови пърформанси и боядисване – и сега и завбъдеще ще се отговаря с палежи!!!

Ако някой още не е разбрал: Партизанската война в България започна!!! Със запалването на крана-демонтажник. Като символ на нашата воля да защитим и спасим родината и националното си достойнство.

И май само Борисов и ГЕРБ още не съзнават какво ги чака: Защото предстои унищожителния поход на остатъците от унизената, смазана, поробена и удавена в западен глобализъм българска нация! Когато на улиците ще се изсипе многохилядна маса бесен народ. В свещен и справедлив народен гняв. Който ще ги помете като лавина! Skandalno.net  ЦЯЛАТА СТАТИЯ ПРОЧЕТИ ПО-ДОЛУ:

Преди няколко нощи пламна кранът, който демонтира паметника „1 300 години България“ в градинката пред НДК. 150-тонната конструкция изгоря като факла, а щетите са на стойност над 1 млн. лв.

За възстановяване на изгорялото съоръжение не може да става и дума.

По всяка вероятност запалването е станало с коктейли „Молотов“, хвърлени връз крана през защитната ограда около него.

Припомняме, че паметникът „1 300 години България“ емонументален архитектурен комплекс, вдигнат през 81-ва г. на кръглата годишнина от основаването на първото българско царство. А автор на проекта е световно известният скулптор проф. Валентин Старчев.

В началото на 2017 г. зам. кметът по културата на София Тодор Чобанов заяви, че бронзовите пластики, вградени в гранита, както и самия паметник са с изключително висока художествена стойност и следва да бъдат под специалната опека на държавата.

Импозантният, изключително сложен като конструкция  паметник е изграден от бетонно тяло и композиционни метални фигури и извисява ръст на цели 35 метра височина. Той се състои от три отделни композиции, които символизират МИНАЛО, НАСТОЯЩЕ и БЪДЕЩЕ. Първата група, наречена „Цар Симеон и книжовниците“, припомня „Златния 10-ти век“ на България. Втората композиция е образът на МАЙКА БЪЛГАРИЯ, която скърби за загиналите свои чада – борци за свобода. Третата група в ансамбъла е наречена „СЪЗИДАТЕЛЯТ“. И представя образът на обикновения работник- изградил съвременна България.

Тези композиции са разположени във възходящ ред и завършват с крило, символ на полета на мисълта и стремежа към съвършенство. На паметника са изписани още и мисли на Васил Левски, Стоян Михайловски и Христо Ботев: „Времето е в нас и ние сме във времето“, „Върви народе, възродени“ и „Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира“.

Голготата на този монумент на българската памет настъпва от началото на 90-те години, когато партии- еднодневки като СДС, НДСВ и ГЕРБ, за да угодят на американските си ментори и тяхното изконно желание за денационализация на българския етнос, стартираха процеса на демонтаж на българската държавност. Защото желанието на Запада бе България да се превърне в колонията, каквато е днес. И стъпка по стъпка, за 27 години назначените у нас от Вашингтон и ЦРУ -политически агенти на влияние, соросоидни НПО-фондации и прочие западняшка грантова паплач, унищожиха цялата ни икономика, култура, образование и здравеопазване… А после, с оглед на коварните си геополитически цели, наченаха да изкореняват и паметта на нашия народ за славното му минало. Така паметникът бе оставен да се руши (та белким сам си се сгромоляса), а районът около него се превърна в клоака, обитавана от бездомници и наркомани.

Но кое наложи спешното и кризисно събаряне на паметника „1 300 години България“ именно сега?!

Ето какво: Паметникът трябваше да бъде спешно унищожен и заличен заради т. нар. „българско председателство на ЕС“, което ще се провежда от НДК. Защото не може една такава грамадна скулптура с недостижима художествена и морална национална стойност да боде очите на неолибералните ЕС-овски глобалисти. И да крещи в лицата им, че България е най-старата държава в Европа. И да им напомня, че когато техните крале са говорели на своя език само с конете си, България създава и разпространява най-мощната в Европа духовност, култура и знание, чрез своя българска писменост.

Сега Западът постоянно се опитва да ни внушава, че ние сме негова колония… И че това е свършен факт, който не може да се оспорва. А най-вече ни внушава, че колониите нямат право на национална гордост, суверенитет и своя история. „Историята“ им трябва да започва от момента на колонизирането. Именно затова назначената от западните ни господари местна колониална власт от агенти, се опитва да унищожи всички български паметници. А с тях и паметта ни за славното минало… И на тяхно място да сложи оръфаното и изпокъсано знаме на денационализирания, безличен и бездушен ЕС.

Националната идентичност – в калта! Нали сега такъв е мейнстрийма, с който облъчват поробените народи в целия западен свят. 

Така Брюксел и нашенските му десни политически слуги все по-явно демонстрират поведението на терористи- джихадисти: Талибаните в Афганистан разстреляха статуята на Буда с гранатомет. Кървавите чудовища от Ислямска държава унищожаваха с чукове паметниците на древна Палмира. А българските „дясно мислещи“ взривиха нашия Мавзолей, събориха и оскверниха хиляди паметници… А сега заличават и внушителния монумент, символизиращ българската държавност. Защото деконструкцията на паметника „1 300 години България“ е част от поръчката за ликвидирането на българската държавност. А с нея и на българското съзнание и национална идентичност – процес, който САЩ активно направлява вече 27 години.

Ликвидацията на монумента „1 300 години България“ бе начената въпреки факта, че в този паметник нямаполитика. В него няма и бодящият западните страхливи очи „комунизъм“. В него има само национална гордост, родолюбие и преклонение пред България. Нооо, точно това не се харесва на съвременните Евгени Бакърджиевци- ЦРУ-агенти, грантаджии и национални предатели, копнеещи да изиграят ролята на Херострат. И те жадуват да останат някак в историята. Пък било то и като подпалвачи и рушители на собствената си родина.

Кранът, който изгоря онази нощ е по-висок от иначе високия български паментик „1 300 години България“. Но той е изкуствена конструкция- на глобализма, на големите корпорации, предназначена да руши и срива държавността. И бездушната метална конструкция онази нощ рухна под напора само на един коктейл Молотов, хвърлен от нечия родолюбива ръка. Така българският национализъм отговаря на соросоидните слуги на глобализма и техните провокации с боядисването и оскверняването на руски, партизански и национални паметници. Посланието е ясно: ЦРУ и Сорос сеят у нас бури! Затова ще пожънат урагани. А на опитът им да насадят в България фашизоидния си глобализъм чрез грантови пърформанси и боядисване – се отговаря с палежи!!!

Видно е, че СЪПРОТИВАТА срещу унищожителното неолиберално глобално робство, налагано на държавите силово и диктаторски от световната финансова олигархия, става все по-мощна. И вече не се ограничава само с протести. Преди дни на срещата на Г-20 в германския град Хамбург се разразиха кървави сблъсъци  с над 200 ранени полицаи и повече от 1 000 ранени демонстранти. Имало е и десетки убити, за които медиите премълчаха. 380 000 души- комунисти, социалисти и леви хора от Германия и половин Европа наводниха улиците на Хамбург. Защото все повече хора разбират, че глобализмът им вещае само разрушения и беди.

И ние не останахме по-назад. Защото ако някой още не е разбрал: Партизанската война в България започна!!! Със запалването на крана-демонтажник. Като символ на нашата воля да защитим и спасим родината и националното си достойнство.

И май само Борисов и ГЕРБ още не съзнават какво ги чака: Защото предстои унищожителния поход на остатъците от унизената, смазана, поробена и удавена в западен глобализъм българска нация! Когато на улиците ще се изсипе многохилядна маса бесен народ. В свещен и справедлив народен гняв. Който ще ги помете като лавина! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски,  Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук