Волен празнува рожден ден навръх Великден!

0
97

Сидеров единствен се осмели да заяви публично, че църквите трябва да останат отворени на Великден и, че шефът на Щаба Мутафчийски, не е Бог!

Един от най-ярките български политици за последните 30 години, Волен Сидеров, празнува рожден ден навръх Великден.

Както Христос, така и Волен многократно е възкръсвал в родната политика, като остави трайна следа с ролята си на родоначалник на съвременото патриотично движение у нас.

Именно Сидеров, като лидер на своята партия „Атака“, постави дълбоките основи на националното и патриотично движение в настояща България.

Нека припомним, че само преди дни Волен Сидеров бе задържан за 24 часа в 3-то РПУ затова, че бе един от малцината, които се осмелиха публично да възроптаят срещу решението на Щаба, църквите в България да останат отворени на Великден.

В крайна сметка под негов натиск, както и на този на привържениците на партия „Атака“, правителството и Щаба в крайна сметка се съобразиха с думите на Волен, за което обаче той плати с повдигнато срещу него обвинение придружено със 100 000 лв. гаранция.

Днес Сидеров става на 64 години, а преди 15г. той положи фундамента на своята националистическа партия „Атака“.

Сидеров е роден на 19 април 1956г. в Ямбол и завършва висшето си образование в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“.

След промените през 1989 година Волен Сидеров става първия главен редактор на вестник „Демокрация“ и се превръща в една от водещите фигури в СДС.

Той е народен представител в 5 парламента и е автор на стотици статии и десетки книги.

Преди няколко месеца Волен Сидеров напусна настоящото Народно събрание, като с това си действие се оказа единственият депутат събрал кураж да изрази публично своето несъгласие с политиката водена от коалиционните му партньори в лицето на ВМРО, НФСБ и ГЕРБ.

Важно е също да се подчертае историческия факт, че без Сидеров и партия „Атака“, „патриотичните организации“ на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, най-вероятно никога нямаше да попаднат в българския парламент, като самия Каракачанов пък, никога нямаше да бъде министър на отбраната, а Валери Симеонов заместник председател на българския парламент. Това е така, защото именно Сидеров превърна Валери Симеонов в активен политик, започвайки своята политическа кариера от ефира на бургаската кабелна телевизия „Скат“.

Днес Волен Сидеров е член на Софийския общински съвет, отказвайки официално да бъде част от съмнителните дела на своите бивши коалиционни партньори ВМРО и НФСБ.

Нека припомним, че не три, а няколко важни фигури от ВМРО днес са клиенти на прокуратурата, а един от тях доскоро бе министър на екологията. Около самия Каракачанов пък, не спират да гърмят скандали за финансови злоупотреби, докато партията на Валери Симеонов НФСБ, успя да събере на последните избори, едва 1.1% от доверието на българските гласоподаватели.

Честит рожден ден на Волен Сидеров!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук