Врачанското цигане Роки отново се е оказал зад решетките, след като обрал дете в града

0
904

Силвестър пресрещнал непълнолетно момче и  започнал да го заплашва, за да му даде парите, които има в себе си

Силвестър Х. с прякор Роки, който преди време избяга от ареста на районното управление във Враца, продължава да гази закона. Непълнолетният циганин отново се е оказал зад решетките, след като обрал дете в града.  

Случката е станала навръх светлия български празник 24 май. Малко преди 10 часа Роки пресрещнал непълнолетно момче и  започнал да го заплашва, за да му даде парите, които има в себе си. Уплашеното хлапе му дало джобните си – 3.60 лв на монети, пише bulnews.bg.

Малко по-късно майката на ограбеното дете позвънила в полицията и разказала за случилото се. Ченгетата набързо разпознали почерка на Роки и го тикнали за пореден път в ареста, като този път го следили изкъсо и той не се опитал да се измъкне.

Освен с бягството си от районното, Роки е добре познат във Враца и околията с богатото си криминално минало. Той има в досието си редица кражби и грабежи, предимно от деца. Наскоро пък получи условна присъда за вандализъм във влак. Това обаче далеч не са най-фрапиращите му провинения. Преди време беше заснет от охранителни камери, докато уринира и онанира във входа на жилищен блок.

Към момента Роки се разминава само с неефективни наказания поради факта, че е непълнолетен. Заради зачестилите провинения обаче хората смятат, че е крайно време той да бъде тикнат за дълго зад решетките.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук