Времето: Слънчево преди обяд, следобед на места валежи

0
92

Времето днес преди обяд в повечето райони на страната ще е слънчево, но около обяд и след обяд се очаква да се развие купесто-дъждовна облачност. На места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици.

Максималните температури ще бъдат между 23 и 28 градуса.

Над Черноморието ще има променлива облачност, на места с краткотрайни валежи. Максималните температури ще са между 25 и 28 градуса. Температурата на морската вода е 18-21 градуса.

Преди обяд в планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развие купесто-дъждовна облачност. Очакват се краткотрайни валежи и гръмотевици. На 1200 метра максималната температура ще бъде около 16 градуса, на 2000 метра около 10.

Във вторник сутринта се очаква да бъде предимно слънчево, но около обяд може да се развие купеста и купесто-дъждовна облачност. В много райони може да има и краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици.

В сряда почти в цялата страна ще преобладава облачно време, с краткотрайни превалявания. Вятърът ще отслабва, а температурите ще се повишават. През следващите дни ще бъде предимно слънчево. Преобладаващите температури ще са между 25 и 30 градуса.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук