четвъртък, март 28, 2024
Google search engine
дом Топ Всички знаем каква красива жена е Мелания Тръмп, а виждали ли сте...

Всички знаем каква красива жена е Мелания Тръмп, а виждали ли сте сестра й? (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

0
2227
Мелания Тръмп винаги е разчитала на по-голямата си сестра. Първата дама на Америка има вярна приятелка.

В лицето на четири години по-голямата от нея Инес Кнавс. Двете сестри са отраснали в Словения. Така третата съпруга на магната се превръща в първата половинка на президент, отраснала в бившия социалистически лагер.

Двамата с Доналд Тръмп се женят през 2005 година. Сред гостите, които присъстват на сватбата им във Флорида са и семейство Клинтън. А нейната по-голяма сестра й е шаферка. Тя подкрепя зет си в президентската кампания.

Инес Кнавс също живее и работи в Ню Йорк. В Америка първата дама е изтеглила и родителите си. Двете сестри имат и полубрат. Той е от връзката на баща им, преди да се ожени за майката на манекенката. Виктор Кнавс плащал издръжка на Денис Циглениак, както е името на сина му, но никога не се е срещал с него. В момента той е на 50 години и живее в Словения.

Мелания и Инес израстват в панелен апартамент в Словения. Сега тя е първата стопанка на Белия дом, отраснала в бивша комунистическа страна. Инес Кнавс ревностно защитава сестра си от нападките и скандалните й голи снимки.

Припомняме, че те се появиха в интернет. Три години преди да се срещне с милиардера, Мелания Тръмп се снима за мъжко френско списание. Без дрехи. Има сведения, че първата дама се държала доста професионално.

Мелания Тръмп говори свободно пет езика. Включително и английски. Но заради акцента си няма много публични изяви. Но зад гърба й винаги застава нейната кака Инес Кнавс. Въпреки че между двете няма видима прилика, тя й е най-върлия защитник и приятел. А на Фейсбук страницата си непрекъснато насърчава личността и делото на по-малката си сестра Мелания Тръмп.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук