Всяка абитуриентка трябва да знае тези 10 хитрини за бала (ВИДЕО)

0
1300

Сезонът на баловете настъпи, а с тях и трескавата подготовка за събитието. Всяко момиче иска да е най-красива и специална в тази нощ. Освен да сте красиви обаче много важно е да се чувствате комфортно в деня на завършването си. Вижте 10 лесни трикчета как да постигнете това в новото видео от канала във Vbox7 „Natalis beauty“.

За грима:

Независимо дали ще се гримирате сами, или ще отидете на професионален гримьор, направете си пробен грим. Понякога докато разглеждате снимки на различни гримове, не може да си дадете реална представа как ще стои той на лицето ви. Ето защо е важно да опитвате различни визии до постигането на правилната. И още нещо, без значение дали сте заложили на скъп професионален, или домашен грим, задължително си носете в дамската чантичка пудра. Колкото и добър да е гримът, няма как в Т-зоната да не се омазни дори малко.

 За тоалета:

При избора на облекло, по-скоро се водете от фигурата си, а не от актуалните тенденции. Да, истината е, че дългите красиви рокли, които са богато обшити с дантели, камъни и др. са изключително актуални. Но не винаги модерното стои перфектно на всяко тяло.

За обувките:

Ако обувките ви са чисто нови и не сте ги носили до момента, дори и да са естествена кожа, имайте предвид, че може да раздразнят кожата ви. Затова поставете малко от стик против изпотяване в проблемните зони – на петата и в основата при пръстите. Това омекотява материята и не позволява кожата да се търка и разранява. Друг вариант е да обуете обувките с два чифта дебели чорапки, след това със сешоар стоплете зоната, която ви притиска. В проблемните зони материята ще се отпусне и ще ви е по-свободно на крачето.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук