Въодушевени от кралицата? Военни си спретнаха оргия с проститутка в базата си и се снимаха, за да се изфукат (СНИМКИ 18+)

0
1320

Военна прокуратура разследва видеоклип, на който четирима войници и проститутка участват в оргия във военна база, посетена съвсем наскоро от самата кралица Елизабет II. Кадрите се разпространяват сред британските военни чрез приложения за съобщения, информира „Дейли Мейл“. На тях се вижда жена, която прави секс с най-малко двама мъже в базата на кралските драгуни в Леучарс, Шотландия.

Твърди се, че военните платили на проститутката 200 паунда да дойде в базата и да се снимат как правят секс с нея. Те отричат тя да е проститутка, а сексът бил по взаимно съгласие.    „Дори и това да е така, те са посрамили своя полк и са обезчестили армията. Да снимаш една жена е достатъчно лошо, но да го споделяш, мислейки си, че е забавно, не е поведение, подобаващо на действащи войници“, заявява източник от армейските среди. На скандалните кадри се вижда как най-малко двама мъже правят секс с жената, третият се самозадоволява, а четвърти снима.

Военната и гражданската полиция разследват случилото се, но се предполага, че въпросът ще бъде решен по вътрешен ред в армията, откъдето вече заплашиха с уволнения.   Видеото се появи само ден след визитата в базата на кралица Елизабет II, която на практика е главнокомандващ на полка.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук