В България се вихри зловещ бизнес с трупове! Вижте снимки, за шок на всички се крадат

0
1364

Снимки: burgasinfo.com

Икономическа полиция влезе на проверка в офиса на погребална агенция „Архангел Михаил“, който се намира в блок 47 в бургаския ж.к. „Зорница“.

Собственикът Кристиян Киров дойде да отключи помещението и предостави документите на фирмата на проверяващите. Малко преди това една от катафалките на агенцията беше вдигната с „паяк“ и откарана към КАТ. Минути по-късно репатриращата машина се върна да отнесе и втория автомобил, но Киров вече беше на място и служител на фирмата сам закара автомобила към КАТ.

„Проверяваха стандартни неща – касови бонове, договори за наем. Погребалният бизнес е постоянен обект на внимание от страна на държавата и на местно ниво в Бургас. Всички фирми имаме ежемесечни проверки, ревизии, постоянен тормоз.

Днес се получи лека репресия. Нещо от типа: елате, защото ще ви изнесем колите, лека проверка в КАТ ще им извършат. Аз имам протокол, който не съм прочел още. Искат документи да им представим. Той проблемът е, че всички фирми в града имат ревизия. Аз бях в НАП, а едновременно тук имало проверка. Той човек трябва да се раздели на 8, за да угоди на всички институции в града“, каза Кристиян Киров, след като полицаите напуснаха офиса, пише Блиц.

Според Киров има една фирма, която създава напрежение сред всички останали, насочвайки вниманието към „Покой“.

„Има една фирма, която създава напрежение сред всички останали – това са тези, които палят катафалките Колежките, които са потърпевши ги посочват тези хора с имената им“, добави Киров.  Припомняме, че преди време собственичките на агенциите „Гея“ и „Авона“ Стефка Димитров и Румяна Черкезова казаха, че са сигурни кой стои зад палежите на катафалките им.

„Няма война. Всички погребални фирми – четири на брой, които не участваме в подобен вид отношения ще се обединим и заедно ще заведем колективни дела срещу хората, които се опитват да тормозят бизнеса. Ние сме си провели разговорите помежду си, в прекрасни отношения сме, включително и с потърпевшите дами. Въпрос на седмица – две е да се обединим, говорили сме с адвокати, защото ние не се караме, няма какво да делим. Има една фирма, която стана проблемна за целия бранш“, каза още Киров. Очаква се обединението да бъде между погребалните агенции „АБА“, „Архангел Михаил“, „Авона“ и „Гея“.

„ Не се страхувам. Застраховал съм си колите. Всички ще се обединим Нас постоянно ни набеждат, че правим нарушения, а това не е така“, каза още Киров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук