В Германия лозунгът по площадите вече е „Меркел в Сибир – Путин в Берлин“

0
629

След сексуалните нападения в Кьолн, възможно е да бъдат предизвикани репресии срещу мигрантите и бежанците и това да означава гражданска война в Европа, предупреждава шефът на НИМ.

Какво и къде сбърка германската канцлерка Ангела Меркел по темата с мигрантите, проф. Димитров?
– Първата ѝ грешка бе, че покани мигрантите в Германия, каза им „Всички вие сте добре дошли“. Тя обаче не отчете огромната цивилизационна разлика, която съществува между пришълците, основно от ислямския юг – 99%, и тяхната несъвместимост с европейската цивилизация, култура, нрави, обичаи и традиции. Г-жа Меркел смяташе, че вероятно като всички останали мигранти, които са идвали в Германия след Втората световна война, те ще се обучат, а ако не са – ще се включат в икономическия и после в обществения живот на Германия. Това много лесно ставаше с пришълците от европейския изток и дори от кемалистка Турция, които бяха доста голямо количество хора там.
Ще ви кажа нещо много интересно. Преди пет години един от моите издатели дойде много смутен и каза, че има поръчка за 10 милиона лева да издаде корана на български език в милионен тираж. И той да бъде разпространяван безплатно.

От кого е било предложението?
– Предложението идваше от някаква уахабитска или салафидска фондация от Близкия изток. Знаех, че са предприели такава акция, тъй като в центъра на германски градове и градчета спират големи товарни микробуси и от тях брадати салафити раздават на германците корана на немски език безплатно.

– Какво казахте на този ваш издател?
– Казах му да не се занимава с тези неща. Сега съжалявам, че не му казах да го направи. Съжалявам и за друго, че му казах да се обади на органите на сигурността за това. Съжалението ми идва от това, защото съм убеден, че всеки българин и особено елитът на България трябва да е прочел корана, за да разбере какво представлява тази идеология и да си обясни защо тази книга в демократична Япония е забранена. Да оставим настрана, че ислямът е политическа доктрина и изисква овладяването на политическата власт, както в отделно взети страни, така и в целия свят. Да оставим настрана и че задължение на всеки мюсюлманин е да се бори за налагането на исляма в целия свят, ако се наложи, с огън и меч. Има и друго. Жената не се смята за персона, за човек. А те са половината от човечеството. Жената е машина с две задачи – едната да създава сексуална наслада на мъжете, и втората – да ражда деца, да осигурява възпроизводството.
За убийството на една жена се полага по-малко наказание и то само парична глоба, отколкото за убийството на една крава. Жената няма право на брак, т.е. мъжът е достатъчно да каже три пъти „Развеждам се!“ и тя трябва да напусне дома и децата и да отиде на улицата. Може да се върне и при родителите си, ако баща ѝ я приеме.
Това обяснява до голяма степен стореното по време на посегателствата в Кьолн на Нова година. За мен организаторите на тези масова сексуална агресия са разчитали на тези неща, че за всеки мюсюлманин независимо на колко години е, знае какво представлява жената.

Но, проф. Димитров, ние не сме забелязали такава агресия, а и каквато и да е друга агресия, сред нашите мюсюлмани. 

– Да, защото българските мюсюлмани 500 години са били под „българско робство“. Те са възприели нашите нрави и обичаи. Затова днес не можете да намерите български мюсюлманин, който да има повече от една жена. Да ви припомня ли, че на Великден  българските мюсюлмани ядат червени яйца и козунаци? Да ви припомня ли, че те празнуват Коледа като нас? Българските мюсюлмани са част от европейската ценностна система и затова такива изстъпления, каквито се случиха в Кьолн, не можем да очакваме от българските граждани, изповядващи исляма.

Освен това сигурно пред катедралата в Кьолн мигрантите са изпили и по две бири в повече…
– Точно така. В такова състояние е много по-лесно да бъдат принудени да изпълняват нарежданията на организаторите – да посягат на германските жени, които се обличат като европейките, а не като техните, увити като пашкули, което е част от културата им на живот.
за германките можем да преположим  как са били облечени. Най-вероятно с ластични дънки, изпъквали са някои части от тялото им. Организаторите на тези безредици са свикнали да изнасилват, включително и своите собствени жени.

И това може би не се смята за престъпление.
– Да, точно така. Чух наша хуманитарна работничка в един от бежанските лагери в Турция да говори по радиото, че всяка вечер там се изнасилват жени мюсюлманки, дошли  като бежанки, но те се страхуват да споделят това. А може пък и жените им да смятат, че това, като част от културата им, е нещо нормално. Това може да се нарече „мек джихад“, като част от джихада, който водят в Европа, в Париж и на други места. Единият джихад е с бомби, с калашници и с убийства на хора. А другият – чрез масов тормоз на европейското население.

– Каква е целта на всички тези посегателства?
– Не знам каква е целта. Не знам дали целта е разрушаването на европейския начин на живот или пък Европа да бъде принудена в един момент да живее по техните правила. Ние виждаме, че поне второто се случва. Чуват се гласове, включително и на кметицата на Кьолн, която каза, че жените трябва да се обличат по-малко предизвикателно, че трябва да се държат на една ръка разстояние от мъжете, каквито и да са им те… Това означава, че едва ли не трябва да приемем ислямската култура на живот.

Е, тя бе принудена да се извини за тези си думи след масовите протести в Кьолн. Тази реакция на германските граждани не е ли червена лампичка за политиците?
– Може това да е мноцелева акция на организаторите. Второ, възможно е да бъдат предизвикани репресии срещу мигрантите и бежанците и това да означава гражданска война в Европа. Ние виждаме, че в Германия има в изобилие десни формации. Много повече, отколкото в България. Може мнозина от тях да са неонацисти. Не може за 50 години нацистките убеждения да бъдат изтрити, въпреки огромната работа на демократичните германски правителства. Не виждат ли политиците, че Европа се разделя! Колкото беше митингът на неонацистите, на крайнодесните, толкова беше митингът и на всякакви организации, защитаващи правата на бежанците, включително и на тези, които позволяват да нападат сексуално жени, да носят забрадки, за да не ги дразнят… Вярно, че те бяха повечето гей организации – това е според познавачи на лозунгите и марките върху плакатите. А и те се идентифицираха. Но това нищо не значи.
Има и трети момент, който организаторите на тези насилия използваха. Те знаят много добре, че в Европа бежанци и емигранти няма. Това са, както казва нашият главен секретар на МВР Георги Костов – млади мъже на възраст между 20 и 30 години в прекрасно физическо здраве, добре тренирани и т.н. Аз съм единственият, който казва поне засега, че това не са нито мигранти, нито бежанци.

А какви са?
– Според мен това са дезертьори от многобройните въоръжени групировки от Близкия изток: в Ирак, Афганистан, Сирия, а може би и в други страни. Тези хора, съгласно медицината, имат нужда два пъти седмично от сексуално разпускане. Иначе подлудяват. Оттам нататък наистина им трябват две бири и подкана чрез социалните мрежи, за да се развихрят. На тези мъже г-жа Меркел им е дала всичко: и жилище, и храна и облекло, и джобни пари. Но е забравила нещо много важно. Меркел трябва да им организира живот по подобие на един от предшествениците ѝ на германския трон Адолф Хитлер – той беше създал публични домове за войниците. Това са наети проститутки, на които държавата плаща, а на войниците се даваха ваучери от Вермахта и два пъти седмично с тези ваучери те можеха да посещават проститутки в къщи, които ги наричаха „Дома на куклите“.

– Да не би да давате косвено съвет на госпожа Меркел с този пример?
– Тя не е предвидила това, защото няма добри съветници. Те тябваше да анализират бежанската или мигрантската вълна или най-добре – дезертьорската вълна, от всички ъгли на проблема. Тези измъчени жени и деца, бягащи от войната, които виждаме по телевизионните репортажи, са нищожен процент от хората, които пристигнаха масово в Европа. И за съжаление, и сред жените с деца се оказа, че има голяма измама. Разбра се, че в много от случаите това са наети срещу заплащане жени с деца, на които често не са истинските майки, и щом пристигнат в съответната държава от ЕС, те захвърлят децата. Спомнете си, че Виктор Орбан съобщи, че в Унгария има 43 000 изоставени деца от бежанци, за които държавата се грижи.
Направете проверка и ще видите, че в нашите сиропиталища има над 1000 изоставени деца. Камерите винаги ще предизвикат милозливост в сърцата на европейците. Но това, което пълни Европа в момента, са мъже между 20-30 години – дезертьори от многобройните въоръжени групировки или нарочно изпратени джихадисти.

Има ли начин за справяне с тази криза? Ако не се вземат спешни мерки, какъв е страшният вариант?
– Има и Виктор Орбан го предложи онзи ден: изграждане на здрава и яка граница с кораби и телени стени – ние го правим, без да вдигаме много шум. Влизане на България в Шенген, за да може с европари да ни помогнат за тая прословута стена на границата и спиране на тази вълна. Бежанци има само в Турция – при нас в Европа има само икономически емигранти. Бежанецът е човек, който спасява живота си. Те са го спасили в Турция, и там сравнително добре са уредени лагерите. Насам идват само икономически емигранти и джихадисти.

Свърши ли ерата на Меркел, както казват мнозина германски анализатори?
– Боя се, че ерата на Меркел наистина свърша. И се боя, че тя ще загуби следващите избори. И без това десетки хиляди демонстнати крещят по площадите: „Меркел в Сибир – Путин в Берлин“. Да се стигне дотам, че германците да искат Путин да ги управлява – виждате докъде са го докарали. Рейтингът на Путин в Германия е 81%. Почти се доближава до този, който той има в Русия.

Това официални данни ли са?
– Да, официални данни са. Те бяха изнесени съвсем наскоро. В Русия рейтингът на Путин е 87% – почти никаква разлика с Германия. И този лозунг не е случаен, запомнете това от мен! Има и нещо друго, което убягна от погледа ни. Тези дни видях, че след 70 години вече е паднала забраната да издават „Майн кампф“ на Хитлер. По-добре да я прочетеш, за да разбереш за какво става дума, не мислите ли. Както е по-добре и да прочетем „Стратегическата дълбочина“ на Давутоглу, отколкото да я крием.

източник: epicenter.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук