В името на законността! Ръководството на ОД на МВР – Благоевград подкрепя Иван Гешев за главен прокурор на Република България!

0
238

Областната дирекция на МВР – Благоевград работи ежедневно с прокуратурата, има добро взаимодействие и затова ръководството на ОД на МВР – Благоевград е изпратило писмо в подкрепа на номинирания за главен прокурор Иван Гешев, потвърдиха за Топ Преса от пресцентъра на МВР.

МВР работи в тясно взаимодействие с прокуратурата, защото така са отредили Конституцията и законът. Реално разследването и издирвателните действия стават под контрола и ръководството на прокуратурата на Република България.

Мнението на областната дирекция е сформирано на базата на ежедневната съвместна работа с органите на държавното обвинение, както и за професионалните качества на Иван Гешев, който остана единствен кандидат за поста. в Негово лице ефективността в съвместната работа между институциите ще се повиши качествено, законността ще бъде гарантирана, ето защо Иван Гешев има пълната подкрепа от колектива на ОД на МВР – Благоевград.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук