В МОМЕНТА: София под обсада след серия кървави побои!

0
1238

Полицията засилва охраната в района около Борисовата градина. Патрулите в парка са получили специален инструктаж.

Това стана ясно след извънредното заседание в МВР снощи заради двата поредни случая на побой в този район.

Млади момчета до 25-годишна възраст години, но е възможно и да са непълнолетни, около 1.80 м високи – по профила на МВР, в понеделник следобед нападнаха нотариус Валентина Механджийска и дъщеря й на бул. „Драган Цанков”. Вчера следобед пък трима мъже нападнаха в алея на парка журналиста от БНТ Иво Никодимов. МВР работи по версията за хулигански подбуди за нападението над журналиста.

Между двата случая няма връзка, смятат в министерството.

От полицията призовават свидетелите и на двете нападения да отидат в най-близкия участък, за да дадат показания. Анонимността им е гарантирана.

Иво Никодимов остава под наблюдение във Военномедицинска академия. Състоянието му е стабилно, но има наранявания по лицето.

В профила си във фейсбук Никодимов благодари за подкрепата. „Ще победим агресията срещу лекари, нотариуси, журналисти, както и срещу всички хора, които са пострадали от обезумели побойници“, изрази убеденост той.

Състоянието на нотариус Валентина Механджийска и дъщеря й е много добро, каза вчера доц. д-р Жельо Димов, шеф на Клиниката по лицево-челюстна хирургия в болница „Св. Анна“. Те ще бъдат изписани до няколко дни. Лекарят обаче разказа, че двете жени са били удряни жестоко, предимно по главата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук