Гала възмутена след интервюто на Алекс за Ласкин: Хора, грам душа ли не ви остана?!

0
10356

Не знам дали има нещо, което можем да кажем след това интервю на Александра Сърчаджиева. Аз съм близък приятел с нея и бях с Иван. Бях, когато той влезе в болница. Бях там, като д-р Цонев, каза че положението е тежко, но има шанс. Алекс е едно много силно момиче. Аз съм й казвал много преди това, че тя е много нежна, но много силна. Сигурен съм, че за нея хубавите дни предстоят. Убеден съм, че и тя и София ще имат едно прекрасно бъдеще. Това каза в предаването „На кафе“ Юлиян Константинов, който бе сред най-близките приятели на покойния Иван Ласкин, по повод трогателното интервю на Александра Сърчаджиева за голямата й болка.

В разговора се включи и Кристина Патрашкова: „Снощи видях Александра. Наистина се чудя от къде това момиче, което в момента имам чувството, че е 45 килограма, намира сили. Хората обикновено при такава трагедия се озлобяват. Нейната сила обаче е дъщеря им София. Вярвам, че ще намери сили да се измъкне. Най-трудно ще й бъде да разговаря с дъщеря си и да й дава отговори на страшните въпроси, които детето пита. На тях трудно се намират отговори, които да успокоят едно дете“, смята журналистката.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

„Добре е, че Алекс направи тази изповед, защото при популярните хора такива неща много се коментират. Нейното страдание е публично. Човек трябва да намери сили, да каже нещо, за да сложи точка на това“, смята още тя.

Гала също не остана безмълвна. Тя заяви, че е отвратена от хората, които след вчерашното интервю са се възмутили от това, че Сърчаджиева занимавала всички с болката си: „Хора, грам душа ли не ви остана?“, запита сащисано блондинката. 

„Това са изроди“, заключи Патрашкова./blitz.bg/

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук