Гала в дълбок ужас от гаджето на дъщеря си Мари

0
1328

Гала е в дълбок ужас от зет си. Момчето е пълна противоположност на дъщеря й Мари, която е мило, умно и скромно момиче и никога не е създавала проблеми на майка си. За сметка на това избраникът й бил шумен, агресивен, грубоват и се говори, че посягал към опиати.

Който е виждал Мари и гаджето й, не може да избегне сравнението с красавицата и звяра. Докато тя прилича на чиста капка вода, той изглежда досущ като наркоман. Момчето се занимава активно с музика и макар все още да не е известен, се говори, че е усвоил навиците на рок звездите. Обичал да показва среден пръст, цигарата не излизала от устата му, трудно сдържал нервите си и дори налитал на бой, ако го ядосат.

Водещата на „На кафе“ била в потрес, като видяла снимка на бъдещия си зет, на която той пуши в леглото, гордо изпънал средния си пръст, а едното му око е странно зачервено около ириса. „Този човек ли ще вземе момичето ми?“, питала се ужасена Гала. Тя открай време се хвали колко скромно и хрисимо дете е отгледала. Очевидно обаче хубавите ябълки прасета ги ядат, защото Мари в момента била лудо влюбена в младежа, който според всички не може да й стъпи на малкия пръст нито по възпитание, нито по перспективи за развитие.

Въпреки това момичето държало изключително много на приятеля си, благодарение на което Гала живеела в постоянен кошмар. „Тя се притеснява, че това момче рано или късно ще нарани дъщеря й много жестоко. Убедена е, че двамата не са един за друг. Но каквото и да каже на Мари, тя не я слуша. Като омагьосана е от гаджето си“, твърдят колеги на водещата.

Тя много искала дъщеря й да си намери сериозно момче, което се занимава с бизнес или наука. От годините, прекарани в артистичните среди, била стигнала до извода, че музикантите и артистите са приятни за разговор, но не стават за съвместен живот. Тъй като Мари била прекалено влюбена, Гала предпочитала, вместо да я дразни със забележки за приятеля й, да се прави, че го харесва. Тайно обаче се надявала да убеди дъщеря си да учи в чужбина и по този начин да я раздели от гаджето й. /Пик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук