Гала заголи бедро и апетитни форми под пъпа в Тоскана (СНИМКИ)

0
4972
Тв водещата Гала разбуни духовете в социалните мрежи със снимки по бански. Причината – чаровното лице на „На кафе“ показа страхотна фигура.

Кадрите, които 51-годишната блондинка разпространи, са от лятната й ваканция. Тя се отдаде на заслужена почивка с партньора си на екрана и в живота – Стефан Николов, съобщава „Монитор„.

„Тосканско слънце, чудесна компания и кратка възможност да спреш часовника – съставките на една добра ваканцийка“, написа в профила си Стефан.

Гала предизвика подобен фурор и през януари, когато се хвърли гола в снега. В смелото начинание тя се впусна за здраве, а половинката й запамети събитието с телефона си. Видеото, което е заснето в голф клуб в Пирин, двойката сподели в Инстаграм.

„Новото предизвикателство: Калявайте се така!“, гласят думите на Гала под кадрите. В началото се вижда как тя излиза от сауната и сваля халата си, след което скача както майка я е родила в снежната покривка.

„Това изглежда много ледено. Леко ти се видя дупето“, уточнява в клипа Стефан, като не скрива от зрителите задните части на любимата си. Именно стегнатите й задни форми предизвикаха интерес за феновете.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук