Георги Марков: ЕК позволи ислямизацията на Европа! ОСТАВКА!

0
1082

„Европейската комисия трябва да си подаде оставката, защото допусна ислямизация на Европа.“

Това коментира в ефира на радио Фокус бившият конституционен съдия Георги Марков.

По думите му, членовете на ЕК нито веднъж не отидоха в горещите точки, нито веднъж не се допитаха до европейските народи, за да разберат какво мислят те.

„По тази причина ЕК проявява безочие с доклада, който изпраща за България”, категоричен бе Марков.

„Те допуснаха да бъдат незаконно преминати границите на суверенни държави, включително и чрез използване на технически средства, включително и чрез нападение на полицаи и граничари. Накрая се стигна до тази безумна кьолнска новогодишна вечер – това е такова нарушение на законите, и на конституциите, и на правилата на самия ЕС, че с какви очи тази ЕК ще ни пише доклади?! Тя да напише доклад на г-жа Меркел, на германските съдилища, на френските съдилища, които оставиха хора с криминални досиета да избият маса народ“, заяви Марков.

Според него ЕК отдавна проявява двойни стандарти.

„Липсват елементарни лидери в момента в тази комисия, и ако те имаха достойнство, трябваше да си дадат оставките“, категоричен бе бившият конституционен съдия.

Георги Марков коментира и ситуацията около ВСС, като каза, че декларациите на ГЕРБ и РБ не са намеса в работата на съдебния орган.

„Това са политически декларации и е съвсем нормално висшият законодателен орган да взима отношение по всякакви теми, защото България е парламентарна република, а не съдебна”, подчерта Марков.

front.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук