ГЕРБ изключи арестувания шеф на ДАИ

0
1249
Цветанов членува в местната организация в Плевен от началото на 2009-а година

Лидерът на ГЕРБ в Плевен Мартин Митев е свикал спешно заседание снощи, на което е разгледан случаят с Цветелин Цветанов. Решението е било взето единодушно. Цветанов членува в местната организация от началото на 2009-а година.

Мотивът за изключването е уронване престижа на партията, съобщи организационният секретар Даниела Гонкова пред БНР.

Междувременно вицепремиерът Румяна Бъчварова заяви, че в МВР от 4 месеца се работи по случая с Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“. По думите ѝ това показва, че по разследването няма политически чадър.

Тя обаче отказа да отговори дали над самата  „Автомобилна администрация“ е разпъван политически чадър с мотива, че първо трябва да се направят проверки.

Вчера независимият депутат Георги Кадиев алармира, че в началото на седмицата в регистъра на нещатните сътрудници в парламента е фигурирало и името да арестувания шеф на ДАИ.

От вчера обаче информацията е изтрита от регистъра. Според Кадиев Цветелин Цветанов е бил сътрудник на депутата от ГЕРБ Владислав Николов. Той каза още, че  Цветелин Цветанов е бил предложен за шеф на агенцията от председателя на парламента Цецка Цачева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук