ГЕРБ и БСП с първи реакции след съдбовния жребий: Цветанов – с 11 ще победим за 11-и път, Жельо Бойчев – Да, ама не – 10 е преди 11!

0
1432
Прекрасен номер 11, 11-та победа, към която се стремим. Това каза пред журналисти заместник-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листите на партията в 1-ви МИР – Благоевград и 4-ти МИР Велико Търново Цветан Цветанов, предаде „Фокус“. По думите му първата единица дава възможност за успех в 1-ви МИР Благоевград, в който той е водач на листа, а втората да бъде за националната победа.

„11 е числото на лидерството, така че от тази гледна точка смятам, че сме в изключително благоприятна позиция от гледна точка на номера“, заяви Цветанов. По думите му от БСП, които са 10-ти номер в бюлетината, ще си останат с нулата. „Няма да имат никакъв шанс да победят ГЕРБ. ГЕРБ дава много по-добри решения, дава реална политическа програма и съм убеден, че хората ще направят добрата равносметка в предстоящите избори. Номер 11 е печелившото число, надявам се, че и вие ще го подкрепите“, допълни Цветанов.

От своя страна говорителят на БСП Жельо Бойчев коментира, че 10 е преди 11. „Жребият на числата отреди на БСП по-предно място, отколкото на ГЕРБ, сега остава избирателите да го потвърдят, каза Бойчев, който е водач на листата на „БСП за България“ в 23-ти МИР – София. Той заяви, че от БСП са доволни. „С номер 10 в десетката към успеха“, заяви говорителят на БСП. Водачът на листата в 4-ти МИР – Габрово от „БСП лява България“ и член на Изпълнителното бюро на БСП Кирил Добрев допълни, че номер 10 е преди 11.

„За нас е важно на следващитe избори да бъдем преди партия ГЕРБ, БСП ще бъде шампион“, каза Добрев. Той посочи, че не може да коментира изказванията на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, тъй като те са били цветни и преди президентските избори. „Ще му гледам тъжната физиономия след парламентарните“, заяви Добрев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук