Гери-Никол скара меломаните в цяла България

0
1508

Люти закани и вулгарни епитети валят из интернет

Гери-Никол отново скандализира! Меломани се изпокара заради последната песен на изпълнителката. Малката дива пусна третото си парче снощи и направи истински фурор, обаче оценките са много различни.

Участничката в „Х фактор” взриви интернет пространството с песента си „I’m the queen”. Страшно екстравагантна и отново много предизвикателна, Гери сменя няколко визии във видеото към сингъла.

Бъдещият хит на лятото, според мнозина, успя да скара меломаните. Стотици коментари заваляха под песента в популярните видео портали и социални мрежи. Фенове на изпълнителката и „хейтъри” буквално се изпокараха. Ето част от мненията им за парчето :

„За мен това не е музика, нито хубав текст. Не е могла да измисли нищо и за това повтаря като папагал. България с тази музика ли ще се прослави. Чалга от всякъде”

Лесно е да угодиш на тъпа аудитория. За нея това е бизнес – безсмислена и банална песен за безмозъчни и комплексирани фенове. Ако пробва да направи нещо по-различно с удоволствие ще я подкрепя.“

Невероятна си, Гери, песента е невероятна, аз го слушах цяла нощ и въобще не ми омръзва. 100% ще стане хит за лятото.“

„Защо хейтвате Гери??? Момичето проби и вече сама се продуцира! Долните въшки могат само да завиждат! Хейтвайте колкото искате, песента пак ще кърти класации, защото е нещо различно от това, което наричате стойностна музика! Извинете, музикални критици, кои сте вие да кажете кое е стойностно… просто мнението ви не е от значение! Продължавай в същия дух, Гери! Върхът си!!!

За пореден път Гери-Никол ме изуми! Точно когато мислех, че по-к*вра не може да стане..“

„По тъпа и ужасна песен от тази не съм чувала.“

Добре бе, кой я е*е тая свиня, та налива толкова пари в нея? Това е най-безумната ‘боза’ пускна so far от българската сцена…. Спонсорирани линкове? Купени гледания? Кой налива пари, и защо не ги налива в някакъв бизнес полезен за обществото? Или тая прави извъмземни свирки и инвестицията си заслужава… Явно новото поколение е тотално деградирало..

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук