Гневът на държавата се стовари с пълна сила! Властите сринаха живота на много известна българска звезда! (СНИМКИ)

0
1527

Диджей Станчо се сравни с бившия военен министър Николай Цонев. „Затова той осъди държавата, защото беше невинен. Взеха ми лаптопа, не мога да работя. Отказвам ангажименти“, ожали се Станчо пред Би Ти Ви от Слънчев бряг, където заведения бяха ударени от полицейска акция заради шума, който вдигат. Начело беше вицепремиерът Валери Симеонов.

„Останах без пари, не мога да си плащам сметките“, каза още диджеят. Той разказа, че полицаите със заповедден тон са му казали да изключи абсолютно всичко. „Този лаптоп го прибираме. Аз им казах, че лаптопа няма да им го дам. Беше ми казано, че тогава ще ме задържат за 24 часа“, споделя преживяването си музикантът. Той допълни, че от май месец всеки божи ден заведението е проверявано.

„Аз съм жертва. Недоумявам как в мирно време Валери Симеонов обявява войни“. Той се обърна към вицепремиерът: „Вие изземате функциите на вътрешния министър. Вие от позицията на какъв го правите. Не ви ли е срам, не ви ли е неудобно? Как да си храня семейството?“, попита DJ Станчо.

Припомняме, че се стигна до арест след констатирани нарушения в Слънчев бряг през почивните дни, лично оглавени от вицепремиера Валери Симеонов. Той посочи, че са констатирани редица нарушения и най-вече нарушаване на обществения ред. И се закани, че проверките ще продължат. В същото време представител на РЗИ посочи, че нарушаването на обществения ред. Нивата в района са били значително по-високи от разрешените. След намесата нитово на шума е спаднало с 30 децибела.

Собственичка на заведения пък директно обвини Симеонов, че нарушава наредбите. „Ние работим според сегашните наредби и закони в България. Валери Симеонов може би е в бъдещето и работи според някакъв бъдещ регламент, който трябва да бъде приет тепърва“, заяви собственичката.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук