ГНУС ДО СМЪРТ! Жана Бергендорф се наля като бъчва! Певицата качи още 20 килограма само за 2 месеца

0
1547

Скандалната певица Жана Бергендорф е неузнаваема. Само за 2 месеца гласовитата изпълнителка, чиято звезда изгря след участието й в един от големите телевизионни риалити формати, е качила цели 20 килограма, узна „Дейли Прес“.

В момента изпълнителката е заприличала на огромна бъчва и буквално се търкаля.

Още от дете Жана се бори с излишните телеса по себе си и откакто се помни е на постоянна диета. След като започна професионално да се занимава с музика обаче, тя успя да влезе във форма.

Последвалите изцепки на певицата с буен нрав, предизвикани от злоупотребата с алкохол и наркотици, както и арестите, заради които емоционално се срина, тя продължи да сваля от теглото си и беше станала кожа и кости.

Жана бе споделила с близки приятели, че окончателно е зарязала дрогата и всички вредни навици, с изключение на цигарите. Явно от това в последно време е започнала отново да се храни пълноценно, което веднага се отрази и на телесната й маса. Заради годините нездравословен начин на живот обаче метаболизмът на певицата вече е нарушен и тя трупа килцата дори от кисело мляко.

В последно време Бергендорф видимо е наддала не само в областта на ханша, но и по прасците, които са станали буквално двойни, в сравнение само допреди няколко месеца. Тя обаче никак не се притеснявала от пухкавия си външен вид и казвала, че най-важното сега за нея е да си върне нормалния живот, за да може да бъде добър родител за сина си Леон.

Кариерата на изпълнителката също е зациклила след наркоманските й изцепки. Тя има не повече от 2-3 участия в месеца, от които прибира едва 35% – останалите взима продуцентката й Саня Армутлиева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук