Горещи украинки подбиват цените на танцьорките в Слънчака кълчат се за 50 лв.

0
193

Бягащите от войната украинки, които намериха убежище в Бургаска област, са започнали да се подготвят за летния сезон явно с намерението да останат тук.

В Слънчев бряг по-горещите и разкрепостени сред бежанките налазиха танцувалния бранш. А нашенките, които заработват през топлите дни, като се кълчат по дискотеките, пропищяха, защото масово им отказвали участия заради високите хонорари, които искат. Танцьорките вземат между 80 и 150 лева на вечер за 4-часово изпълнение на сцената, но цените вече не били такива.

Собствениците на заведенията и дискотеки по морето наемали украинки, които били готови да денсят топлес срещу сумата от 50 лв.

„Осигуряват им квартири, хранят ги безплатно, а сега и работата ни вземат. Те подбиват цените на пазара и нормално управителите на баровете да наемат тях, защото им се плаща по-малко. Вече има отказани ангажименти на танцьорки за цялото лято. Ще останем без работа или ще работим за жълти стотинки“, разказва разгневено момиче от балет на водеща дискотека по морето. Танцьорката споделя, че за да бъде шоуто забавно и клиентите да са доволни, управителите винаги ценят качествата на момичета и как се справят на сцената. През изминалите сезони по курортите винаги е имало чужденки – рускини, украинки или бразилки, но това не била причина българките да се притесняват, че ще ги изместят.

„Когато видя някоя украинка да танцува кючек, както можем ние, тогава ще се притесня“, шегува се танцьорката, с която Флагман.бг разговаря.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук