Горещо предложение – дамски анцуг с къс суитшърт

0
910

Пролетно-летните колекции вече заляха пазара и нямаме търпение да освежим гардероба си с някоя нова находка, която да му вдъхне нов живот. Миналогодишните предложения в дамската мода бяха много ексцентрични и търсени, но потребителите пренасочиха потребностите си към комфортното облекло за сметка на атрактивното такова. Добрите новини са, че дизайнерите се вслушват в нуждите на клиентите си и новите колекции изобилстват от предложения, които не само изглеждат зашеметяващо, но и са изключително удобни и приятни за носене. Вижте кои модели не трябва да пропускате при следващия си шопинг маратон!

Кои са най-актуалните предложения в дамската мода?

Ако преди време спортното облекло беше прието само за специфични ситуации и поводи като отдих у дома или физическа активност във фитнеса, днес то е едно от най-търсените за ежедневието, независимо дали става въпрос за разходки в парка, екскурзии, срещи с приятели или семейни събирания. Новите предложения сред дамските анцузи освен, че изглеждат изключително стилно и модерно, предлагат и разнообразие от модели и комбинации, целящо да удовлетвори предпочитанията на абсолютно всеки, дори и на дамите, които не са съвсем убедени какво искат.

Освен познатите ни спортни екипи, състоящи се от памучно долнище и горнище с цип, днес на пазара можем да открием атрактивни комплекти, напълно разграничаващи се от спортния стил и способни да ви накарат да се почувствате като модна икона дори и докато отивате да напазарувате продукти за семейната вечеря. И като казахме за всекиго по нещо, не се шегувахме – можете да избирате между горнище и клин, блуза с дълъг или къс ръкав, съчетана с комфортни памучни панталони, тениска с цветни шорти, oversized горнища с обличане през главата и нашият фаворит анцуг в комбинация с така популярните cropped top-ове в лицето на къс суитшърт с качулка. На следния линк можете да се запознаете с всички актуални предложения за сезон 2021 – https://www.bolf.bg/bul_m_Дамско-облекло_Дамски-спортни-комплекти-14987.html

Има ли значение цветът на спортния ни екип?

От гледна точка на цветовете, изборът стои изцяло във вашите ръце според това в кои тонове се харесвате най-много и кои са предпочитаните от вас нюанси и цветови комбинации – повечето модели се предлагат в няколко различни цветови варианта, за да може всеки да открие точния екип за себе си. Въпреки това ако искате да сте облечени по последна мода, е добре да знаете, че това лято на модния подиум ще властват свежите пастелни цветове като бонбонено розово, бебешко синьо, ментово зелено, меко оранжево и яркожълто. Изключително актуални ще бъдат и детайлите, които придават индивидуалност на всяка дреха – цветни връзки и линии, десени с флорални или животински мотиви, както и така обичаните геометрични орнаменти.

Повечето дами избират да закупят спортното си облекло в комплект, за да не губят време в мислене на начини, по които да съчетаят отделните части от тоалета си, но ако все пак искате да създадете своя индивидуална визия, имаме няколко съвета за вас. Въпреки пъстрите предложения на пазара, монохромните комбинации остават на мода, което означава, че е добре да се придържате към не повече от два-три цвята в облеклото си. Ако едната част от екипа ви е пъстра и обогатена с разноцветни елементи, изберете втората, с която ще я съчетаете, в класически ненатрапващ се цвят, за да постигнете баланс и контраст.

Предложенията сред спортните артикули за дамите наистина са разнообразни и няма как да не откриете поне един комплект, в който да се влюбите от пръв поглед. С нашите съвети и влагане на част от личния ви стил при избора на следващия си спортен екип, сме сигурни, че с минимални усилия ще вдъхнете нов живот на гардероба си!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук