ГОТВИ СЕ СУПЕР ИЗНЕНАДА ВЪВ ВЛАСТТА! Вдигат Цветан Цветанов за президент?

0
1367

Най-голямата партия в България може да поднесе на избирателите си и най-голямата изненада на президентските избори, научи ПИК.

Част от структурите на ГЕРБ обмислят да издигнат кандидатурата на Цветан Цветанов за държавен глава. Те изтъкват като аргумент, че той притежава необходимия авторитет, експертиза и лоялност, за да заеме една от най-важните позиции в държавното управление.

Цветанов мина успешно и през мелачката на правораздавателната система с трите оправдателни присъди, които произнесе Върховния касационен съд.

През последните месеци Цветанов отново набира скорост, а избирането му за председател на Вътрешната комисия в Народното събрание се тълкува от мнозина като реабилитация за поставянето му на резервната скамейка за сметка на Румяна Бъчварова.

Цветанов се ползва с подкрепа не само от европейските страни, но и на САЩ, където всяка година ходи на официално посещение.

Другият голям фаворит на ГЕРБ за „Дондуков“ 2 е Митко Николов, който вече трети мандат е кмет на Бургас. 48 -годишният политик е едно от най-успешните лица на партията заедно с колегата си от Стара Загора Живко Георгиев и строителната министърка Лиляна Павлова.

До изборите остава около половин година, а тежката дума ще е на министър-председателя Бойко Борисов.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук