Графа смаза жена си! С Михаела Филева й причиниха най-ужасното нещо

0
1583

Михаела Филева и Графа са опасно близки, за ужас на Мария!

Владимир Ампов – Графа кръшка на съпругата си с Михаела Филева. Този слух витае в светските среди от години.

Откакто Влади взе Мишето в своята продуцентска музикална компания и я направи това, което е днес, непрестанно се говори, че двамата са интимни или поне са били. Засега доказателство няма, но подозренията в последно време още повече се засилиха.

Графа и Михаела Филева са били забелязани на няколко пъти да пият кафе заедно, като са се държали прекалено интимно. Той я галил по бузата и й оправял косата, а тя го държала за ръката.

Певицата в момента официално е сама, след като се раздели с Павел Николов преди няколко месеца. Рапърът се скъса да й изневерява и накрая тя го заряза.

Графа пък е щастливо женен от години, има и две деца от жена си Мария. Той винаги е твърдял, че тя е неговото пълно щастие, но на всеки мъж ангелите са слаби и това е ясно.

Припомняме, че Михаела стана звезда благодарение именно на Владимир Ампов. Когато приключи участието й в “Х Фактор”, той я забеляза и я покани в компанията си.

Мишето имаше голям шанс, защото точно когато тя участва в музикалното шоу, продуцент беше точно Графа. Затова той успя да види отблизо потенциала в нея.

Говори се, че съпругата му много е ревнувала именно от младата Филева в началото, но когато тя тръгнала с Павел, нещата се поуспокоили. Сега обаче тя пак е сама и може би това е нов повод за притеснение у Мария.

Жената на Графа по принцип се слави като доста ревнива. Преди няколко месеца на нея не й се нравеше, че той работи с Камелия и Поли Генова в “Гласът на България”. Твърди се, че тогава често му правела проверки.

С или без проверки, ако някой иска да изневери, ще го стори. Дали обаче Графа е поискал или всичко пак е слух?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук