Грък и четирима нашенци пияни зад волана

0
1443

Лов на пияни шофьори вкара петима водачи на МПС в ареста до 24 часа. Бързи производства са образувани срещу четирима българи и един грък за шофиране в нетрезво състояние.

Комшията от южната ни съседка – П. П., на 49 години, е хванат до граничната бразда, в село Кулата. Спипан е към 01,35 часа в събота да управлява лек автомобил „Фиат Брава“ с наличие на 1,50 промила алкохол в издишания въздух. 43-г. петричанин Г. Г. е „шампион“ по изпито количество. Заловен е в неделя през нощта на улица „Цар Симеон“ в южния град да шофира „Опел Астра“ с наличие на 2,51 промила алкохол. Още двама шофьори са задържани пияни в района на община Петрич. По пътя между селата Генерал Тодоров и Ново Кономлади е спрян за проверка 38-г. И. Г. от с. Марикостиново, който управлявал лек автомобил „Форд Ескорт“ с наличие на 1,44 промила алкохол в издишания въздух. 38-г. Д. М. е хванат в село Михнево зад волана на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с наличие на 0,68 промила алкохол.

43-г. банскалия Х. Д. карал по улица „Неофит Рилски“ в разложкото село Баня лек автомобил „Форд Транзит“ с наличие на 1,44 промила алкохол в издишания въздух./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук