Гърми скандал: Последните няколко избора у нас са били поверени на офшорна фирма, разследвана за корупция и измами

0
243

Родните политици, които защитават тази невероятна измамна схема, разгърната съвсем неочаквано върху българския народ, под предлог, че ще гарантира изборна почтеност, доказва, че „почтените братя“ са всъщност безродни измамници, смята Виктор Димчев

Венецуелските изборни машини, произведени в Тайван през 2014-та, ни се продават от фирма, регистрирана като офшорка в Барбадос. 

Това пише в профила си в социалната мрежа политическият анализатор Виктор Димчев. Ето какво още казва той:

 

„Родните политици, които защитават тази невероятна измамна схема, разгърната съвсем неочаквано върху българския народ, под предлог, че ще гарантира изборна почтеност, доказва, че „почтените братя“ са всъщност безродни измамници.

Шарлатанията с „машините“ е напълно различна от измамата с горивата и комисионните, заради които правителството на САЩ натири недоносчетата от ПП и капиталската чета на Хрищо. 

След всички обещания за нов морал, в крайна сметка последните няколко избора у нас са били поверени на офшорна фирма, обект на мащабно международно разследване за корупция и измами. 

В момента колеги подготвят материала, който в близките дни ще стане публичен. 

Тогава или трябва спешно да купува на едни хора билети за Канада, или да забием по един ръждив пирон в протестните гьостерици.“

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук