петък, април 19, 2024
Google search engine
дом Власт и държава Да се продам за 30 сребърника или пост – все си е...

Да се продам за 30 сребърника или пост – все си е предателство, скочи Нинова на ГЕРБ

0
1094

Очевидно твърдението, че БСП не е искала промяна, а подмяна е опорната точка, която ще се развива в следващите дни. Това коментира във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова във връзка с тазсутрешни изказвания на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и ексминистъра на финансите Владислав Горанов, съобщават от „Позитано 20“.

„Виждам, че дори и днес, когато е време да замълчим, г-н Горанов и г-н Цветанов от ГЕРБ не спират агресията и личните нападки към мен“, завява Нинова. Тя допълва, че те го правят в такъв синхрон, че дори използват едни и същи изречения, а именно, че социалистите не искали промяна, а подмяна.

Нинова отбеляза, че ще остави това изказване без коментар, защото било очевидно кой е подменил предизборните си обещания със следизборни „преговори“ за постове и власт.

Корнелия Нинова обаче твърдо не може да подмине друга опорна точка, а именно, че БСП ще бъде деструктивна сила за България, защото тя отказала да стане председател на Народното събрание. В тази връзка червената лидерка отправя два въпроса към Цветанов и Горанов и добавя един коментар.

На първо място Нинова пита колко демократична е държава, в която управляващите, за да нямат опонент, си купуват и отглеждат опозиция, защото в последните две седмици покупко-продажбата върви с пълна сила.

Вторият въпрос на Корнелия Нинова е за партиите. Тя иска да разбере каква е тази партия, която преди избори е алтернатива и промяна на статуквото, а след тях става част от него.

„И накрая и то точно в дните на страстната седмица: Трето: За морала – дали за тридесет сребърника или за един пост председател на НС, предателството си е предателство – и в живота, и в политиката“, категорична е в заключение Корнелия Нинова./нюз

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук