Делян Пеевски дари защитни облекла и очила на лабораторията в Плевен

0
231

Народният представител от ДПС Делян Пеевски дари защитни облекла и очила от най-висок клас на лабораторията към Университетската болница в Плевен.

Дарението беше предоставено на директора на болницата д-р Цветан Луканов от зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов, депутата от движението Велислава Кръстева, която е народен представител от избирателния район на Плевен и кмета на община Белица Радослав Ревански, който е координатор на дарителската кампания на Делян Пеевски, пише News24sodia.eu.

“Изключително навреме и на място е дарението. Ще ни помогне много в този труден момент за цялата област Плевен. Преди около месец получихме и финансова помощ от г-н Пеевски, за което му благодаря от свое и от името на всички медицински лица”, благодари д-р Луканов.

”Всичко правим заради хората. Г-н Пеевски ни изпрати днес с посланието, че трябва да се вземат най-адекватните мерки и да се подсигурят с необходимите средства медицинските лица в тази трудна обстановка”, заяви и Радослав Ревански.

Даренията на депутата вече надхвърлят 4 млн.лв само за България. Преди ден Делян Пеевски дари и над 120 000 лв за Северна Македония, пише Пирин инфо.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук