Депутат от ГЕРБ жертва на черна магия! Снимката му намерена в мюсюлмански гроб (ВИДЕО)

0
4513

Гробар от гоцеделчевското село Дъбница се натъкна на зловещи находки върху стари гробове, научи Pirinsko.com.

Става въпрос за стотици снимки на популярни неврокопчани, увити в стари вестници, завързани с канапи, забодени с игли върху гробовете и катинари.

На снимките писано на арабски език за катастрофи, болести и смърт. Местните се съмняват за направа на черни магии.

Сред намерените снимки е и тази на депутатът от ГЕРБ Димитър Гамишев, както и на няколко бизнесмени, уточниха запознати.

Снимките са намерени случайно в събота от гробарят в село Дъбница – Шефкет, който се обажда на един от потърпевшите Садетин Хавале, собственик на фризьорски салон в Гоце Делчев.

Когато той вижда снимките, разпознава сред тях и семействата на свои приятели и ги информира незабавно.

Хората изпадат буквално в паника от находките и на групи тръгват да обикалят гробищата в Хвостяне, Дъбница и Блатска, където за техен ужас попадат на стотици други снимки, забодени върху гробове.

Единият от потърпевшите –  Баадин Хюсеинов поясни пред медията ни, че хората в Хвостяне и околните села са силно притеснени от случващото се и са изпаднали в паника.

„ Информирахме полицията, тя работи по случая. Преди една година и половина отново имаше подобен случай, кой го прави това не знаем все още. Съмняваме се в един жител на селото, но не можем да го обвиним със сигурност, тогава не разбрахме дали вината му беше доказана”, заключи Баадин Хюсеинов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук