Десислава Атанасова Разкри Кой Фалира КТБ! Истината ще ви Шокира! Виж Тук

2
2379

Истината за фалита на КТБ ще излезе наяве, рано или късно, удари се в гърдите компетентната по всички въпроси  депутатка от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя направи прогноза в стил роден синоптик – или ще вали, или няма да вали.  Рано или късно…

Атанасова призова да се разсекрети и втората стенограма /явно ГЕРБ това измъдриха след два дни мълчание/ и заяви бодро, че отговорност носел Пламен Орешарски. Защото фалитът станал по време на неговото управление!

Деса-Борисов

Браво, Деси! След като оправи здравеопазването и закри болници, след като осигури обществени поръчки за фирмата на мъжа си, след като паркира три скъпи коли в гаража си, след като през цялата предизборна кампания хвърляше кал по опонентите, без да те интересува истината ли казваш, или лъжа, сега стана и спец по банково дело! Или спец по вадене на кестени от огъня без ръкавици.

На принципа – аз тe обвинявам, а ти върви доказвай, че нямаш сестра!

Дамата, която не знаем с коя чанта е дошла на телевизионното интервю – с тази от 1000 или другата от 2000 евро, метна обвинението в лицето на Орешарски и си тръгна с високо вдигната след добре свършената работа глава.

Дамата се вихреше в студиото, понеже почти   никой не прочете задълбочено стенограмата, нито плахите опити за анализ от истински икономисти, или бивши представители на службите. Анализите бяха скрити от гербоугодните медии и се появиха в сайтове, в които малцина влизат.

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев още в събота написа в профила си във Фейсбук, че Борисов и Пеевски, заедно с кръг от свои хора са фалирали банката, за да свалят Орешарски от власт и Борисов да се върне на бял кон за втория си кабинет. Бонев не отправи обвиненията си голословно, а описа цялата схема, по която това е станало и даже издаде, че е било планирано да паднат още две банки, за да повлекат със себе си Орешарски.

Юристът Даниел Божилов пък заяви в свое, също добре скрито от читателите интервю, че от Борисов да се очаква нещо друго освен опити да яхне властта е  абсолютно безсмислено. От стенограмата става ясно, че Винету в  типичния си нагъл и безцеремонен  стил дърпа чергата в угодната му посока и настоява за оставката на Орешарски и  бързи избори, за да се спасят банките. Банките, които пожарникарят е разклатил!

Няма никакво съмнение, че той е отлично  запознат с цялата ситуация около КТБ  и е участник в нея, категоричен е Божилов. Юристът припомня, за срещите между Борисов и  Цветан Василев, станали по думите на  Гриша Ганчев в… гараж! Василев е знаел какво ще се случи с банката му, но е бил принуден да мълчи.

Наивно е и да се вярва, че Бащицата  не е имал информация и от хората си в ДАНС и другите служби какво се случва. Дори да е невинен, което е невъзможно, все пак е знаел. Но се е възползвал, за да свали Орешарски. С помощта на добре организиран уличен протест, финансиран от организации зад Океана.

Доказателство, че дългата ръка на Борисов е действала в КТБ, е и фактът, че главните участници в погрома над КТБ са спасени от кабинета „Борисов 2“, че всичките му приближени са си взели парите от там, че част от виновниците са пратени като  консули, посланици и на други топли служби.

Пеевски спасява парите си и се покрива. Вежди Рашидов остава да ридае по телевизиите като жертва, но всъщност си взима спестяванията. А най-показателно е, че самият Борисов предупреждава верни негови кметове да си изтеглят авоарите от КТБ месец преди да гръмне банката.

А какво разправя по БТВ Десислава Атанасова е друг въпрос.

Говори това, което са й наредили. И показва поредното си марково костюмче на объркания и шашнат от дрънканици народ!

Автор: Станислава Славова

2 КОМЕНТАРИ

  1. Toва вече си е чиста подигравка с целия български народ, който плати от джоба си сметката за фалиралата пирамида КТБ! Василев много добре е знаел какво се случва с банката му, защото самият той е използвал КТБ като личен банкомат – раздавал кредити без покритие на фирми в неговото обкръжение, и е наливал пари в неусшените си политически и медийни проекти. Крайно време е да бъде съден и да лежи зад решетките.

  2. Е истината за това, кой източи КТБ я знаем всички. Човекът има мустаци и се укрива в Сърбия – Цветан Василев. Защо обаче все още не е в затвора е проблемът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук