ДЖЕЙМС О’БРАЙЪН ШАНТАЖИРА БОЙКО БОРИСОВ НА СРЕЩА! СРЕЩАТА Е ЗАПИСАНА! ЗАПЛАШВА – АКО ГЕРБ НЕ ПОДПИШАТ ВСИЧКИ ПОИСКАНИ ЗАКОНИ – БОРИСОВ ВЛИЗА В СЛЕДВАЩИЯ СПИСЪК МАГНИТСКИ! ПОСТАВЯ УЛТИМАТУМ – ВСИЧКИ У НАС, КОИТО СА ПРОТИВ ДБ И ПП – НАПУСКАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!

0
106

Брилянтни източници на АФЕРА, поставени на изключително високо ниво, разкриха единствено за АФЕРА невъобразим скандал, който е произвел Джеймс О’Брайън – ръководител на Службата за координация на санкциите в администрацията на президента Джо Байдън.

Както е известно американският чиновник, с ранг а ла „началник отдел“, бе посрещнат от президента Румен Радев, което както писа АФЕРА е недопустимо по всички дипломатически правила.

Освен с Румен Радев, Джеймс О’Брайън е провел среща и с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, разкри единствена АФЕРА.

На срещата Джеймс О’Брайън е поставил ултиматум на Борисов, че ако не се съгласи ГЕРБ да подпишат всички видове проекто закони, които е дал като списък на Румен Радев, Борисов ще бъде добавен в следващия списък Магнитски.

Срещата обаче е била записана, разкриха брилянтните източници на АФЕРА!

Американецът е дал и скандални указания, които буквално гласяли, че всички, които са против ДБ и ПП ще изчезнат от политическия обзор на България в близката година и на следващите избори, защото твърде вероятно е и след предстоящите да не може да бъде съставено правителство.

След скандалната среща на Джеймс О’Брайън, изпъленна с шантаж и натиск, Младен Маринов е бил толкова бесен, че хвърлял всичко на пода и заявил, че ако този път Бойко Борисов подпише всичко онова, което иска американеца и се наведе, Маринов ще излезе от ГЕРБ и ще организира свой собствен проект, като привлече към себе си несъгласната маса в ГЕРБ. Както и че ще извади всичко това, което се е случило на бял свят.

Бойко Борисов е бил доста уплашен.

Всички от обкръжението му знаят за тази среща и за направения запис на срещата с отправените заплахи от страна на американеца.

Ако се стигне дотам да бъде обявено, че бруталния разговор е бил записан, с кариерата на американския чиновник, който търчи по държавите да оказва натиск коя партия да се подкрепя и коя не, ще бъде приключено.

Предстои да видим как ще реагира на случилото се Борисов – дали ще клекне надупен, или ще отиграе ситуацията в своя полза – да обяви, че има запис на упражнения шантаж срещу него, и да обяви, че за разлика от президента, ето, той не се навежда на бруталния натиск на американците с „някакви измислени неща за него“.

В ГЕРБ се обсъждал и вариант да направят коалиция и разговори с БСП.

Ако Борисов обаче поддаде и подпише всички проекто – закони, написани от американците и само сведени на Радев, от друга страна ще загуби голяма част от хората в ГЕРБ.

Бесът на Младен Маринов е знаков и показателен със заявката, че е готов да напусне и да повлече със себе си една част от гербаджии.

Така или иначе, показателното и знаковото от този скандал е, че американците – и то на ниво „началник отдел“, вилнеят като башибозук, все по-брутално и безнаказано на тази територия, която очевадно се е простила с националната си сигурност. Редят партии, изнудват и заплашват да заличат всеки, който не подкрепя ДБ и ПП. Това последното е – пълна катастрофа и директно показва в каква продажна кочина е превърната държавата ни от продали се политици на чужди интереси.

И още нещо „супееер“ „демократично“ и „правово“ по американски – или подписваш каквото ти кажем, или те пъхаме в списъка Магнитски, и ти вадим кирливите ризи, а ако си послушен – какъвто и бандит да си, те пазим и се правим на кьорави за всичко, което си направил.

Ей на тая държава, дето ще ни учи „как се бори корупция“, се кланят и продават всичките нашите политици и управляващи боклуци.

П.П. И една алюзия от днешния ден към ултиматума даден от американеца, че който не подкрепя ПП и ДБ ще бъде заличен от политическата сцена. Днес Ива Митева заяви, че коалицията „Заедно“ щяла да подкрепя ПП и ДБ, ако влезе в парламента. Сещайте се сега на кого служи „Пътя на копринката“ на „Златния“ (Николай Копринков), Орлин Алексиев, Димитър Илиев и останалите бизнесмени, които в сянка скалъпиха тоя „нов“ политически тюрлюгювеч.

Afera.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук