Динко съблече Дебора срещу 5000 лева! Фолк певицата лъсна чисто гола… (ВИДЕО) 18+

0
3031

Ловецът на бежанци Динко от Ямбол помогна на фолк певицата Дебора за новата й песен.

Той й дал 5 000 лева, които изпълнителката използвала, за да реализира новия си проект. В знак на благодарност за щедростта му, тя го поканила да участва във видеото към парчето, което е посветено на хейтърите, които я съсипаха след участието й във „ВИП Брадър“.

След приключването на формата непрекъснато се шушука, че между ямболията и Дебора има нещо повече от приятелски симпатии. Все още обаче липсват доказателства и не можем да бъдем напълно сигурни в разнасящата се клюка, писа “БГ Днес”.

Новата песен на Дебора се казва „Луд си по мен“. В лентата тя се е облякла предизвикателно и върти секси дупе по боди с прашка и жартиери. После маха излишните дрехи, остава по сутиен, а после и без него.

При монтирането на клипа са допуснали гаф – на един от кадрите, на които тя се съблича,лъсва зърното на Дебора. После брюнетката остава съвсем гола, а по нея се стича неоново-светеща боя.

После певицата се появява с трета визия – сако на голо и забрадка върху главата. Стайлингът й е изкопиран от последната колекция на „Версаче“. Великата Наоми Кембъл лъсна на корицата от октомврийския брой на списание „Вог“се появи пременена по същия начин.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук