Дневен хороскоп за 7 май

0
157

Овен

Вероятно копнеете за нещо, което партньорът ви не може да ви го предостави. Ако сте несемейни, чувството ви на безсилие изглежда, че ще нараства. Не се отказвайте надеждата и най-вече от мечтите си. Паричните проблеми, които може да сте имали през последните дни, от днес започват да отшумяват. Вероятно ви предстои парично обновление, което ще доведе до просперитет.

Телец

Възможностите за романтика ще са повече от очевидни, но ще бъдат краткотрайни. Повечето от семейни двойки ще съумеят да изгладят някои дългогодишни проблеми. Днес също е подходящ ден, за да си спестите някои упреци към партньорът си. Най-вероятно финансовите въпроси ще бъдат под ваш контрол. Организирайте всичките си ресурси, за да се насладите на добрите резултати в края на този ден.

Близнаци

Семейните ги очаква един ден, който най-вероятно ще ги развесели. Желанията ще бъдат изпълнени, тъй като благословията и късмета ви ще ви навестят през този ден. Опитайте се да бъдете още по миловидни, особено с хората, които ви обичат и се грижат за вас. Ще можете да се зарадвате на добри финансови приходи и благоприятно развитие на паричните ви дела. Възможно е да получите интересна или полезна информация от финансов характер.

 Рак

Звездите ще ви предоставят шанса да реализирате някои свои мечти в интимен аспект. Ще се наложи да се съобразите с обстоятелствата днес, без да проява на менторство, докато излизате за пазаруване с любимия си човек. Внимавайте за импулсни покупки и неочаквани сметки, които ще кацнат на прага ви, тъй като те биха могли да направят значителна пробив върху вашите финанси.

 Лъв

Семейните двойки изглежда няма да проявят желание за обмяна на идеи. Вероятно, това ще се дължи на това, че ежедневието ще им става все по-скучно. Финансовите ви дела се очертава да бъдат добри през този ден. По възможност избягвайте рисковете, емоционалните действия или решенията.

Дева

Възможно е да възникнат известни сътресения в семеен план.  Бъдете готови да ги посрещнете с необходимото спокойствие, защото макар и  трудно ще успеете да преодолеете. Пазете се от рискови инвестиции и големи разходи за уреди или технически средства. Не харчете спестяванията си за неща, които трудно биха си върнали инвестицията и няма да ви донесат пари.

Везни

Много добър ден за любовния ви живот, тъй като може да видите някои положителни развития. Хората, които вече са ангажирани, трябва да обърнат внимание на нуждите на партньора си, за да избегнат неприятности. Паричното ви положение днес, ще е относително стабилно и ще може да преодолеете всички трудности по пътя ви. Може дори да се решите да направите някои рискови покупки.

Скорпион

Може да изпитвате някакво безпокойство да водите сериозен разговор с партньора ви от страх да не разберете истина, който не ви се иска да знаете. По-добре да разберете истината още сега, вместо да продължавате да се измъчвате. Денят може да не е особено добър от към печалби, но не бива да се отчайвате. Съсредоточете вниманието си върху семейството и покупките за дома, които са от първа необходимост.

 Стрелец

Може да не сте сигурни в стабилността в началото, но след като се опознаете, колебанието ви ще започне да изчезва и ще видите потенциала на евентуалната връзка. Ще имате възможността да приемете в живота си нов романтичен партньор. Може би, днес ще осъзнаете причината, поради която не печелите повече пари. Вероятно, не поемате никакви сериозни рискове. Възползвайте се от днешният шанс и инвестирайте с летящ старт.

Козирог

Партньорът ви днес трудно ще прояви разбиране към променливите ви настроения и капризи. Ако мислите, че постоянно ще се върти около вас и ще чака да свалите защитната си броня, то може доста да се разочаровате. Днес, вероятността от загуба на пари е с висок интензитет  – бъдете предпазливи!  Не очаквайте да ви бъдат възстановени дадените от вас парични заеми.

Водолей

Не бъдете нерешителни, ако днес ви предстои първа среща с важен за вас човек. Колкото и да се срамувате, ще имате положителна обратна връзка за позитивното настроение от срещата, така че покажете, че сте заинтересовани от даденото лице. Анализирайте финансовата си ситуация, дали не изразходвате твърде много пари, време и енергия. Може да нанесете известни корекции, за да ограничите излишните разходи и да увеличите доходите си.

Риби

Днес, може да ви е трудно да се справите с апатичното си настроение. Неудовлетвореността ви вероятно ще се отрази негативно и на общуването с партньора ви. Вземете се в ръце и не оставяйте случайността да ви реши проблемите. Като цяло ще сте на прав път към финансовата стабилност. Някои внезапни загуби могат да бъдат възстановени в краткосрочен план. Така че се възползвайте от този благоприятен период и направете необходимите инвестиции и покупки.

Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Източник: Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук