Днес се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание

0
152

Луната е в знак Водолей от 00:25ч до 12:53ч на 12 септември. В това време практически е безполезно да се разчита на разума. Душата се нуждае от нещо по- вълнуващо, така че е по-лесно да се вярва в приказки и чудеса.

Интересите са насочени към новото, интересното, необичайното. Луната във Водолей носи различни изненади, срещи с различни хора. Подсъзнателно хората се стремят към свобода, промяна, така че присъства желание да се промени обичайното състояние на нещата. Рутинната работа не се развива добре, трудно се вземат решения за ежедневните проблеми. Луната в този знак прави хората по- чувствителни и нервни, но и предразполага към доброжелателно отношение. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Продължава 11 лунен ден до 18:15ч на 10 септември (от 17:35ч на 9 септември)

Сложен в енергийно отношение ден. Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с енергия. В него се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно.

Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Бъдете предпазливи и внимателни във всичко. Желателно е да не пипате железни предмети. Подходящо е за начало на гладуване.

Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Това засяга предимно жените. Всяко медицинско вмешателство заради неприятни последици трябва да бъде особено внимателно и минимално.

По време на 11-ия лунен ден се препоръчват очистителни процедури, като например почистване на аурата от негативите чрез измиване, натриване със сол, чрез Рейки, обикаляне около тялото и по чакрите със запалена свещ и други познати ви техники. Ефективно изчистване не само физическо, но и духовно. Можете да четете молитви, мантри.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Ден опасен за взаимоотношенията.Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Секс – Период на висока активност. Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Трябва да има секс по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номера.

Подстригване – В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, ако подрежете косата си поне на милиметър, това ще освободи излишната негативна енергия.

Следва 12 лунен ден от 18:15ч на 10 септември до 18:50ч на 11 септември

24 слънчев ден – Добре е да се започне цикъл на гладуване, на лечение, на изчистване на организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става. Може да предприемете също почистване на дома, ремонт и реставрация. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано. Избягвайте урните изблици на емоции.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук