Домашен антибиотик от бенедиктинските монаси – вълшебно антивирусно лекарство

0
1634

Домашно приготвен тоник се оказва най-мощният естествен антибиотик, който убива лошите бактерии и предпазва организма от инфекции. Той е прилаган още от Средновековието и според древни ръкописи – дори срещу холера. Рецептата му векове наред е била пазена в тайна от бенедектински монаси.

Въпросният тоник, който всеки може да си приготви лесно у дома, изтребва не само грам отрицателни бактерии, но има и силно антивирусно и противогъбично действие, увеличава кръвообращението и лимфния поток във всички части на тялото. Това лекарство на растителна основа е най-добрият избор за борба с кандида. Смята се, че то пречиства кръвта. Тази формула е помогнала на милиони хора през вековете, за да се преборят с най-смъртоносните болести.

За приготвянето на тоника-антибиотик са необходими 700 мл ябълков оцет, ¼ чаша ситно нарязан чесън, ¼ чаша ситно нарязан лук, 2 пресни люти чушки, ¼ чаша настърган джинджифил, 2 супени лъжици настърган хрян, 2 супени лъжици куркума на прах или 2 броя корен от куркума.

Смесват се всички съставки без оцета. Сместа се слага в буркан, залива се до горе с ябълковия оцет. Затваря се и се разклаща. Престоява две седмици на хладно и сухо място, като през няколко дни се разклаща. След 14 дни се прецежда през марля. Тоникът е с голяма трайност, мое и да не се държи в хладилник. Може да се използва за подправки на салати, но е много лютив. От тоника се приема по една супена лъжица всеки ден за укрепване на имунната система и за преборване на настинка. Увеличавайте количеството всеки ден, докато стигнете до доза една малка чашка. Не го пийте на празен стомах, лютивината му можете да убиете като хапнете парче портокал или друг цитрус.

Чесънът е силен антибиотик с широк спектър от ползи за здравето. За разлика от химичните антибиотици, които убиват милиони полезни бактерии тялото ви се нуждаете, само бактерии и микроорганизми, които са вредни загиват. Той е мощно противогъбично средство и унищожава всеки антиген, патоген, и вредни болестотворни микроорганизми. Хрянът е ефективен при проблеми със синусите и белите дробове. Джинджифилът има силни противовъзпалителни свойства и е силен стимулант на кръвообръщението. Лютите чушки са най-мощните циркулационни стимулатори . Те трябва само да включат своите антибиотични свойства, за да се борят с болестта, когато е необходимо.

retro.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук