Д*пета, катерици и още нещо: Фолкпевици атакуваха топплажове, заляха мрежата с ГОРЕЩИ СНИМКИ 18+

0
1521

Лятото е в самото си начало, макар и с променливите температури и чести превалявания. И ако за обикновените хора лятната почивка тепърва предстои, то чалга съсловието вече направиха по няколко бани, като предпочитани дестинации се оказаха екзотични дестинации, а не родното Черноморие.

Познатият рефрен “И замирисва на море“, посветен на лятото и морето, вдъхнови част от изпълнителите за първите им морски снимки. Бременната Преслава реши да се скрие от любопитните погледи на сънародниците ни и да се отдаде на заслужена почивка на гръцкия остров Лефкада. Тя и любимият й Павел се насладиха на слънчевите лъчи на един от най-известните плажове там – Порто Кацики. Специално за своите почитатели, които вече са се затъжили за своята любимка, тя публикува няколко снимки от морската си ваканция в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Мария пък реши да съчетае полезното с приятното. Докато събираше тен в Гърция, тя засне и клип на последния си хит „Чувал ли си за такива”. Певицата изненада феновете си с модерен стайлинг. Мнозина я сравниха със сексапилната Памела Андерсън от култовата  роля през 90-те в „Спасители на плажа”.   Джена и нейният съпруг Наско Стоев пък се насладиха на слънчевите лъчи в Турция. Поводът бе участието на певицата в Бодрум. Джена и Наско бяха специални гости на частно парти на яхта, където не пропуснаха да си направят няколко морски кадъра. По всичко личи, че и те са в плен на един от най-красивите заливи на Егейско море. Неслучайно Бодрум е известен като турското Сен Тропе. Перлата на Турция е една от най-предпочитаните ваканционни дестинации, заради множеството от уединени и спокойни заливчета, прекрасни плажове, прозрачна морска вода, красиви бели сгради и тишина.   Най-добрата приятелка на Галена – Лорена, реши да отпразнува своя пик в кариерата на най-екзотичното място на о. Бали. Изпълнителката побърза да сподели няколко фотоса от своята ваканция през почитателите си в социалната мрежа. От тях се вижда, че Лорена е в топформа и е заредена с много положителни емоции. Соня Немска също е от работохолиците, които предпочитат да съчетаят почивката с работата. Докато плажувала край Халкидики в Гърция, тя заснела и последната си песен „Тя е топ”.

„Искам да отправя искрени благодарности към моята приятелка Полина Ташкова и нейния съпруг за възможността да снимам в тяхната морска вила и на яхтата им, а на Поли и за участието във видеото”, споделя изпълнителката на „В сряда се приготви”. Пътуване до Малдивите получи попфолк дивата Кали като подарък от любимия си Влади. Тази екскурзия бе сбъдната мечта за певицата, която отдавна жадуваше за това райско място. Свободното си време двойката прекарва в разходки и гмуркане в кристалните води на Индийския океан. Менюто, с което Кали и любимият й са решили да се поглезят, включва морски дарове, ориз, рибно къри и кокосово масло. Карането на сърф също влиза в графика, който изпълнителката на „Каква съм луда“ си е направила за ваканцията.

Тръпката от това да балансира върху вълните и да улови точната посока на вятъра с платното, за първи път тя изпита миналото лято. Чаровната брюнетка взе първия си урок по сърф в залива на Арапя и прекара почти всеки топъл уикенд в усвояването му.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук