ДРУЖИНКА! Христо Иванов и „Зелените“ на обвиняемия олигарх Прокопиев в коалиция с гей партия

1
1443

Гей партия е вторият коалиционен партньор на опозорената от скандали партийка „Да, България“. Освен „Зелените“, свързани с обвиняемия олигарх Иво Прокопиев, Христо Иванов-Бойкикев се е сдружил и с партията ДЕОС.

Нейни учредители са протестъри от 2014 г., които отричат „Протестна мрежа“ и се дистанцират от нея. По своята идеология ДЕОС се води либерална партия, но всъщност са социалисти-утописти, прокламиращи равенство и свобода на личността.

По тази причина открито подкрепят гейовете, транссексуалните и лесбийките. Цветът на партията е в унисон с характера на партията – бебешко розово. Сред учредителите много странно е финансистът Мартин Заимов, внук на разстреляния за шпионаж в полза на Съветския съюз срещу България, генерал Заимов.

Друг учредител е Маги Малеева, сестра на Мануела Малеева, която е в ръководството на „Да България“. Семейство Малееви освен от тениса е популярно и като участник в първата грозна заменка в София. В края на 90-те, майката Юлия Берберян заменя 15 разбити боксониери закупени от нея, за 20 декара в Борисовата градина. Имаше и съдебно дело, но Берберян беше оправдана.

Сега дъщерите й се борят активно срещу „корумпираната“ съдебна система. Партия ДЕОС се прочуха, когато издигнаха за кмет на София през 2015 г. първият според тях открит мъж гей Виктор Лилов, а за общински съветник Мистър Гей 2012 г. Чавдар Арсов.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук