Дъжд или слънце? Синоптиците предупреждават какво време ни очаква днес

0
1665

Атмосферното налягане е по-високо от средното за август – бавно ще се понижава. През деня ще е предимно слънчево. От запад на изток ще има временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури – между 27° и 32°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, пише Фокус.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 27-28°. Температурата на морската вода е 27°. Вълнението на морето ще е 3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 20°, на 2000 метра – около 12°.

През първата половина от следващата седмица ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще е слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен, с източна компонента. Започва повишение на температурите и максималните към сряда ще са между 31° и 36°, по-ниски по Черноморието.

Blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук