ДЪРЖАВАТА НА ИЗРОДИТЕ! БЪЛГАРКА: ПРОДАВАМ ТЯЛОТО СИ, ЗА ДА КУПУВАМ ЛЕКАРСТВА НА ДЕТЕТО СИ! СОЦИАЛЕН РАБОТНИК ИСКА ФЕЛАЦИО ОТ СОЦИАЛНО СЛАБА САМОТНА МАЙКА, ЗА ДА НЕ Й ВЗЕМАТ ДЕТЕТО! СТАРЦИ СЕ САМОУБИВАТ ОТ БЕДНОТИЯ!

0
1927

България за пореден път доказа, че е държава на изродите. След случаите на намерени новородени в тоалетни, на изнасилени баби от тийнейджъри, на синове, убили родителите си, на мастурбиращи маниаци в градския транспорт и т.н., идват и случаите на отчаяни хора, готови на всичко, за да оцелеят!

Проститутката Наташа, например, и синът й живеят на квартира в столичен квартал. Тя ражда детето си преждевременно в седмия месец. Оказва се, че момченцето е с вродена епилепсия. Бащата е от ромски произход и ги изоставя още след раждането. Така Наташа се оказва сама и с дете на ръце. Сега е на 28 години – красива, поддържана, изрусена. Прилича повече на модел, отколкото на жрица на любовта. Издържа момченцето си сама, купува скъпи лекарства заради епилепсията на Альоша, пълни хладилника и дори плаща на детегледачка, когато е на работа. Принудена е да прави секс с всеки, който е готов да плати, за да оцелее.

“Започнах да работя като проститутка преди 8 години, след като мъжът ми ме изостави. Една приятелка ми каза – стига си се чудила откъде да вземеш пари, ела на улицата и си изкарвай честно хляба” – споделя Наташа. Така още от самото начало започнала да изкарва прилични пари, които се увеличавали с времето.
Наташа се радва, че влиза в магазините със самочувствие и може да си позволи да купи всичко, което пожелае. Горда е, че може да се грижи за здравето на детето си, без да се моли на държавата.

Друг пример е гаврата на социален работник със самотна майка. За да спаси детето си да не отиде в дом за деца, лишени от родителски грижи, социално слаба самотна майка е принудена да “прави свирка” на мазен и гнусен социален работник, който си затваря очите за мизерията, в която тя и детето й живеят! И знаейки, че няма пари, я изнудва със секс услуги!

Хората от третата възраст пък решават проблемите си с недоимъка със самоубийство! Старците избират смъртта пред мизерното и недостойно съществуване, показва статистиката. Една част се самоубиват, защото имат сериозен здравословен проблем, който изисква купуването на скъпи лекарства и силна храна, а те живеят с минимални доходи. Децата им също не са по-добре финансово от тях! Най-често пенсионерите предпочитат да скочат от високо или да се нагълтат с хапчета.

През август месец самоубийствата на хората от третата възраст за скочили двойно повече спрямо предходните месеци. Бившият директор на Института по психология към МВР Бойко Ганчевски съобщи, че драстичният скок се дължи на липсата на средства. Възрастните хора често се чувстват изоставени и ненужни, нямат сили да продължат напред и решават да сложат край на мъките си.

“Живеят сами на село, децата им не ходят да ги виждат, нямат пари за лекарства и хляб. Това са основните причини” – заяви Бойко Ганчевски.

Самоубийствата стават по-често през летните месеци, показва още статистиката. Високите температури водят до тежки депресии, неврози и нанасят поражения върху и без това лабилната психика на потенциалните самоубийци.

Старците не ходят на лекар, когато имат проблеми със здравето, защото нямат възможност. А и в повечето населени места лекари няма! Състоянието им се задълбочава, но близките им просто не ги е грижа.

ДЕЙЛИ ПРЕС пита толкова ли е неадекватна, слаба и безхаберна българската държава, че да не може да защити достойнството на тези честни нейни граждани?! Дано след изборите нещата започнат сигурно да се променят към по-добро за всички ни!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук